Svjedočanstva

OZDRAVLJENJE NA SVETOJ MISI

Pred oca Antića došla je jedna obitelj – ugledna, dobrostojeća, građanska, ali bez lijeka za bolesnu kćer Antić je upozorio da se obitelj, čovjek treba povratiti k vjeri i povjerenju u Boga, k obraćenju po svetoj ispovijedi, k izgubljenom duhovnom životu da bi Bog pružio svoju milost

Pred oca Antića došla je jedna obitelj - ugledna, dobrostojeća, građanska, ali bez lijeka za bolesnu kćer

Foto: Pixabay

 

„Prije tridesetak i više godina brojne su obitelji, očevi i majke dolazili ocu Anti Antiću s teretom života, braka, siromaštva i bolesti da ih on utješi, da im pomogne, da ih uputi k sreći i radosti života.

Za bolesnu kćer nema lijeka

Tako mu je došla jedna obitelj, ugledna, veoma dobrostojeća, kulturna, građanska obitelj, ali žalosna zbog kćeri za koju ne bijaše nigdje pomoći ni lijeka.
Nakon što su roditelji, makar bijahu poznati liječnici, pošli širom Europe, tražili za kćer pomoć i ozdravljenje koje nisu našli, netko ih je upozorio da pokušaju potražiti i pomoć po molitvi oca Antića. Došavši k njemu, a čovjek Božji znao je čitati duše i ljudske savjesti, upozorio ih je on na izvor njihove boli i velikog križa koji nose u svome braku zbog njihove kćeri kojoj suvremena medicinska znanost nije znala lijeka.

„Vratite se kući i sutra dođite ponovno k meni. Pripremite se na svetu ispovijed i ispovijedite se iskreno. I kćer sa sobom dovedite, a ja ću potom služiti svetu misu za ozdravljenje i sreću vašeg braka.”

Otac Antić im je odmah rekao: „Vratite se kući i sutra dođite ponovno k meni. Pripremite se na svetu ispovijed i ispovijedite se iskreno. I kćer sa sobom dovedite, a ja ću potom služiti svetu misu za ozdravljenje i sreću vašeg braka.”

Antić je upozorio da se obitelj, čovjek treba povratiti k vjeri i povjerenju u Boga, k obraćenju po svetoj ispovijedi, k izgubljenom duhovnom životu da bi Bog pružio svoju milost

Što znače te riječi, povratite se na svetu ispovijed i slušat ćete svetu misu, nego ponovno povjerovati u Boga. Antić je upozorio da se obitelj, čovjek treba povratiti k vjeri i povjerenju u Boga, k obraćenju po svetoj ispovijedi, k izgubljenom duhovnom životu da bi Bog pružio svoju milost, pomoć i ljubav kako bi ozdravila ta obitelj, njihova kći kojoj medicinska znanost nije mogla pomoći.

Ozdravljenje

I došli su su sutradan gore u kapelu gdje je sluga Božji često molio i ispovijedao brojne stotine i tisuća svojih penitenata. Bijaše poslije vjenčanja prva i divna ispovijed, pravo obraćenje, potpuno povjerenje u Boga, priznavali su roditelji, ali poslije svete mise i svete pričesti, slijedila je nad kćeri Antićeva uslišana molitva; pravo i potpuno ozdravljenje obnovljenog života kćeri, ponovna sreća u braku.

Dio propovijedi koji je 3. ožujka 1994. odražao tadašnji vicepostulator fra Vladimir Tadić. S dopuštenjem preuzeto s Facebook stranice „Sluga Božji fra Ante Antić

Znaš li prikazati Svetu Misu za otkupljenje od bolesti? Razumiješ li što se stvarno događa na Misi? Preporučamo:

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh