Svjedočanstva

SNAGA MOLITVE I VJERE

Pratila sam MES putem YouTubea, stavila ruku na srce, a zatim čula da Isus unosi život u jednu osobu preko srca Toliko mi je puno milosti dao i želim i ja njemu očitovati svoju ljubav i slaviti ga. Zahvaliti za sve što mi je dao i što mi želi dati. Želim otvoriti srce da primam njega i njegovu ljubav. A njegova ljubav je posebna, čista, nema koristoljublja

Radosna žena, drži ruke na srcu

Foto: Fa Barboza, Unsplash

 

Na elektroničku adresu našeg uredništva pristiglo je divno svjedočanstvo čitateljice koja je pratila MES putem YouTubea. Svjedočanstvo vam donosimo u cijelosti:

„Hvala vam od srca na svemu što radite. Osjećam potrebu podijeliti svoje iskustvo. Pratila sam molitveno-evangelizacijski susret Kristofora koji se održao 16. lipnja 2024. godine. Pratila sam ga putem YouTubea.

Isus unosi život u jednu osobu preko srca

Tijekom molitve stavila sam ruku na svoje srce i čula sam nakon toga riječi molitelja da Isus unosi život u jednu osobu preko srca.

Prihvatila sam u srcu da želim bit njegov sluga

I osjetila sam neopisivu radost, svjetlinu, lakoću, blagost, ljubav. Neopisivu. Znala sam da je to Isus. I riječi – zazovi me kad god želiš provoditi vrijeme sa mnom i ja ću doći. Osjetit ćeš me kao i sada, znat ćeš da sam ja kad imaš taj blaženi smješak na licu. Ujutro me zazovi i vodit ću te kroz dan. Pokazat ću ti kojim putevima da ideš. Ne boj se. Zazovi me što češće. Tu sam. Uz tebe. Prihvatila sam u srcu da želim bit njegov sluga. Da unosi u mene život i da preko mene blagoslivlja druge. Da mogu davati. Da mogu širiti njegovu ljubav. I da On to želi. Da je uz mene stalno.

Na kraju je molitelj rekao rekao da su neki preko YouTubea bili neopisivo blagoslovljeni. I jesam.

Hvala i slava Isusu ❤️

Toliko mi je puno milosti dao i želim i ja njemu očitovati svoju ljubav i slaviti ga. Zahvaliti za sve što mi je dao i što mi želi dati. Želim otvoriti srce da primam Njega i Njegovu ljubav. A Njegova ljubav je posebna, čista, nema koristoljublja.

Hvala i slava nebesima”, navodi.

 

MES koji se odvio 16. lipnja 2024. godine u Dugom Selu možete pogledati putem ove poveznice.

 

 

Za Book.hr svjedoči N. N. (Podaci poznati uredništvu.)

Priredila A. P.

 

 

 

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

 

 

 

 

vjera-koja-raste-3d

PREPORUKA!

Knjiga  „Vjera koja raste autora Smitha Wiggleswortha. Crkva nas snažno poziva na evangelizaciju. Čitajući svjedočanstva ovog čovjeka moramo se zapitati što bi tek Bog po nama katolicima mogao učiniti kad bismo se s istim srcem s kojim se on odazvao odazvali i mi sami.

Kupiti ju možete u elektroničkom izdanju ovdje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh