Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

POŽURI! Popust od 20 % možeš iskoristiti još danas!

Foto: Shutterstock


 

SAMO NA WWW.FIGULUS.HR! Do 31. siječnja 2020. posjeti našu novu web-trgovinu i ostvari 20 % na naše naslove, čak i one najnovije! Popust vrijedi isključivo za narudžbe na www.figulus.hr.

Izdvajamo sljedeće naslove:

“Svekrve i snahe”, po cijeni od 80 umjesto 100 kuna:

Svekrve i snahe rodbinski su i zakonski „vezane“, a da ih o tome nitko nije pitao. Odnos tih dviju žena zasigurno ulazi u one složenije ljudske odnose. Sigurni smo da ćete se prepoznati u nekima od ovih životnih priča koje autorica iznosi i da ćete pronaći smjernice koje možete primijeniti u svojim životnim situacijama.

“Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu”, po cijeni od 88 umjesto 110 kuna:

Znaš li što se zaista događa na Svetoj Misi?

Znaš li da prikazanjem Isusove žrtve zaista možeš postići: oslobođenje od strahova, nemira i tjeskobe; otkupljenje od duševnih boli; otkupljenje od bolesti; oslobođenje i zaštitu od demonskih utjecaja; spasenje umiruće osobe za koju prikazuješ Misu…?!

Predgovor je napisao kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski.

“Zagonetka u snijegu”, po cijeni od 48 umjesto 60 kuna:

Uzbudljiv roman za djecu i mlade – o prijateljstvu, hrabrosti i molitvi.

Ravi, Debbie, Lance i Joel nedavno su riješili svoju prvu zagonetku i već se pojavila druga: netko je provalio u Ravijevo spremište i opljačkao ga!

Mogu li otkriti tko je to učinio? Situacija se dodatno zapetlja nakon što nestane torbica, a zatim i mačka stare gospođe Adamson…

Na narudžbe iznad 200 kn poštarina je besplatna.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh