Duhovnost

OTAC CHAD RIPPERGER

POZNATI EGZORCIST Što je skrupuloznost i kako ne upasti u njene zamke Preporučamo

Foto: Youtube

 

„Sa skrupuloznošću smo se vjerujem svi u životu susreli, u većoj ili manjoj mjeri, više ili manje puta. I jedno je sigurno, nije ugodna, može biti itekako opresivna i, ako bolje razmislimo, dolazi na neki način maskirana u anđela svjetla. Vrag je itekako koristi pod maskom svetosti.

Mnogi su danas u toj zamci…“

Što je točno skrupuloznost, kako ne upasti u njene zamke i kako je se riješiti, govori poznati egzorcist, otac Chad Ripperger.

o. Chad Ripperger: Skrupuloznost

o. Chad Ripperger: Skrupuloznost i kako je nadvladati

Sa skrupuloznošću smo se vjerujem svi u životu susreli, u većoj ili manjoj mjeri, više ili manje puta. I jedno je sigurno, nije ugodna, može biti itekako opresivna i dolazi na neki način maskirana u anđela svijetla kada bolje razmislite. Vrag je itekako koristi pod maskom svetosti.
Mnogi su danas u toj zamci.
Što je točno skrupuloznost i kako ne upasti u njene zamke i riješiti je se, govori poznati egzorcist, otac Chad Ripperger.

Božji blagoslov i laku noć!

Petar

Objavljuje Izdavačka kuća “Kyrios” u Ponedjeljak, 24. svibnja 2021.

Izvor: Youtube (Kyrios Books). Izdavačku kuću Kyrios možete pratiti na njezinoj stranici na Facebooku (ovdje), a njezine knjige nabaviti na www.kyrios.hr i www.figulus.hr.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh