Evangelizacijski susreti

DANAS OD 18 SATI – PREDAVANJE, MOLITVA, SLAVLJENJE

[POZIVAMO] Josip Lončar na MES-u u Dugom Selu: Razumijemo li Božju pravednost? Večeras u 18 sati započet će još jedan molitveno-evangelizacijski susret Kristofora u Dugom Selu! Program se sastoji od slavljenja, predavanja i molitve za ozdravljenje.

Dugo Selo - karizmatski susret book evangelizacija

„Kristofori” pozivaju: „Ako želite s nama pjevati Bogu, i o Njemu slušati; ako vam je potrebna molitva, i/ili želite moliti za druge – pridružite nam se! Povedite svoje prijatelje, podijelite ovu obavijest na društvenim mrežama… Dajmo slavu Bogu i pokažimo Božje milosrđe na djelu!”

Večeras u 18 sati započet će još jedan molitveno-evangelizacijski susret Kristofora u Dugom Selu! Program se sastoji od slavljenja, predavanja i molitve za ozdravljenje.


Predavanje na temu Razumijemo li Božju pravednost? održat će Josip Lončar, koji će između ostaloga, dati odgovore na sljedeća pitanja:

  • Je li Božji Zakon pravedan ili nepravedan?
  • Očekuje li Bog da savršeno izvršavamo Njegov Zakon?
  • Što nas potiče na obraćenje?
  • Što s neotkupljenim dijelovima naše osobnosti?
  • Zašto je Euharistija toliko važna za nas vjernike?

Dođi, Isus želi i za tebe nešto učiniti! 🙂

Ako želite primati informacije o susretima (vrijeme održavanja te ostale obavijesti), pošaljite svoj e-mail na: [email protected] ili popunite obrazac na kristofori.hr/info.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh