Najave

OD 28. VELJAČE DO 1. OŽUJKA

POZIVAMO Forum mladih katolika Hrvatske: „Bez malih koraka nema ni velikih!“

Foto: Facebook


 

Svi veliki ljudi nekoć su bili mali i sve velike stvari sastavljene su od malih. Bez malih koraka, nema ni velikih. Želiš li ostvariti svoje snove, prvo se moraš probuditi i odvažno zakoračiti u nepoznato!

I ove se godine održava „F+HR20 nacionalna konferencija“ – Foruma mladih katolika Hrvatske za društvenu uključenost. Konferencija će se održati na Sveučilištu u Zagrebu, od 28. veljače do 1. ožujka.

O konferenciji

F+HR20 nacionalna konferencija već se osmu godinu zaredom održava na hrvatskim sveučilištima. Forum Plus Hrvatska djeluje od 2012. godine i svake godine okuplja studente i mlade iz cijele Hrvatske. Njihov rad temelji se na Socijalnom nauku Katoličke Crkve, a kroz različite programe pružaju mladim katolicima platformu za umrežavanje, edukaciju kako bi i sami mogli djelovati u društvu sukladno kršćanskim vrednotama.

Program konferencije usmjeren je na poticanje mladih intelektualaca na cjelovitu osobnu formaciju i aktivnu društvenu uključenost u skladu s kršćanskim vrijednostima, osobnim afinitetima, talentima, kompetencijama te stručnim usmjerenjem s ciljem doprinosa široj društvenoj zajednici.

Zanimljivi paneli, rasprave, radionice…

Cjelokupan program stavlja poseban naglasak na Socijalni nauk Crkve te ima četiri glavna cilja: pružanje osnovne edukacije o alatima potrebnim za društvenu uključenost mladih, platformu za umrežavanje mladih katolika, mentorstvo kroz povezivanje sa predavačima te poticanje na vlastitu inicijativu sudionika.

Kao i svake godine dosad, F+HR20 okupit će mnoge stručnjake iz određenih područja, pružiti zanimljive panele i korisna predavanja i radionice.

Prijaviti se možete ovdje.

Vidimo se u Zagrebu!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh