Najave

17. I 18. RUJNA

NOVI TERMIN Dvodnevni tečaj razmatranja krunice u Zagrebu Ako želiš naučiti moliti molitvu koja je jedno od najsnažnijih duhovnih oružja na zemlji, prijavi se na Tečaj razmatranja krunice! Idući će se održati u Zagrebu, u Dubravi, 17. i 18. rujna

Pozivamo: Dvodnevni tečaj razmatranja krunice u Zagrebu

Foto: Pixabay

Društvo za promicanje kršćanskih vrednota – Kristofori organizira dvotjedni tečaj razmatranja krunice – moćne i čudesne molitve za koju možemo reći da zapravo predstavlja sažetak Evanđelja.

Tečaj će se održati u Zagrebu (Dubrava, ulaz u zgradu s dvije strane, Avenija Dubrava 43 ili Hrvatskog proljeća 28 – 1. kat), 17. i 18. rujna po rasporedu:

17. rujna: od od 16.30 sati, do 21 sat

18. rujna: 8.30 sati, do 13.30 sati

Tečaj vodi Nediljko Jelčić – član Kristofora, autor komentara dnevnih misnih čitanja koja možete svaki dan čitati na našem portalu, voditelj Škole molitve, te suvoditelj hodočašća.

PRIJAVE I KONTAKT

Za sve dodatne informacije te prijave javite se voditelju e-mailom ([email protected]) ili telefonom (098 195 0275; Nediljko Jelčić)

Razmatranje Krunice

Krunica bez razmatranja izgleda kao da svaki dan jedemo isto jelo, uvijek istu količinu, napravljeno uvijek od istih sastojaka, uvijek u svoj organizam unosimo isti broj kalorija, uvijek iste vitamine i minerale itd. A znamo da za dobar i zdrav život moramo u svoj organizam unositi raznovrsnu hranu, različite vrste mesa, povrća i drugu hranu, jer ako se stalno hranimo istim jelom, bit ćemo neishranjeni i slabi za život i sve ono što on od nas zahtijeva.

Tako je i s molitvom krunice: ako ne razmatramo, nećemo vidjeti Mariju u tolikim situacijama, jer Marija je pratila Isusa od začeća do Uskrsnuća i poslije je i sama bila uznesena na nebo. Ne govore sva otajstva isto o Mariji, ne daju uvijek istu sliku o tome kakva je; iz tolikih slika koje nam otajstva nude možemo dobro upoznati kakva je ona osoba bila, što je radila, kakvu je vjeru imala, što je sve pretrpjela, kakva je bila u različitim zgodama.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh