Aktualnosti

NAGRADNA IGRA

Povodom dana žena darujemo vam vrijednu knjigu!

Dan žena diljem se svijeta obilježava u spomen na pripadnice nježnijeg spola. Tim povodom darujemo Vam prigodnu knjigu pod naslovom „Iscjeljenje ženinih emocija“!

„Zavoli se!“

„Vrijeme je da zavolite sebe… onako kako vas Bog voli. Počnite nov život još danas i iskusite posvemašnju slobodu!“, poziva autorica Paula Sandford, poznata dušebrižnica, stručnjakinja na području potreba žena. Sa suprugom Johnom Paula je napisala više od 20 knjiga a zajedno su utemeljili Ilijinu kuću (Elijah House).

U knjizi „Iscjeljenje ženinih emocija“ Paula govori o sljedećim temama: Kad vaš partner ima srce od kamena; kada izgubite povjerenje u partnera ili kada ga više ne poštujete; što učiniti sa strahovima i osjećajima; gubitak oca; gubitak majke; kada umre suprug; kako se nositi s gubitkom djeteta; osjećaj krivnje izazvan spontanim pobačajima; kako se suočiti s boli mrtvorođenčeta; bol zbog gubitka odraslog djeteta; kako živjeti s alkoholičarom; neudana, no ne i sama; spolnost i samci…

KAKO DO NAGRADE

Nagradna igra u kojoj vam poklanjamo ovu knjigu traje od četvrtka 7. do nedjelje 10. ožujka. Sretnu dobitnicu (ili dobitnika) izvlačimo u ponedjeljak 11. ožujka.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je sljedeće:

  1. Kliknuti ʽlikeʼ na FB stranicu Biblioteka Figulus (https://web.facebook.com/figulus.hr/).
  2. U komentaru označiti tri ili više prijatelja kako bi i oni mogli zaigrati.
  3. Podijeliti ovu objavu javno (public).
  4. Pozvati najmanje tri svoja FB prijatelja da FB stranicu Biblioteka Figulus označe sa „sviđa mi se“ (vidi foto ispod – crvena strelica).
Povodom dana žena

Napomena: Kako biste ušli među potencijalne dobitnike, trebate ispuniti sve uvjete. Sretne dobitnike izvlačimo random sustavom pomoću aplikacije, i objavljujemo ih na našoj stranici na Facebooku. Sretno! 🙂

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh