Osobni razvoj

PREOBRAZBA

Postani onakvom kakvom te Bog stvorio i moli ovako… Što više surađuješ s Duhom Svetim, postaješ slobodnija

Foto: Unsplash, Oscar Keys

 

Kada Duh Sveti preuzme i preobrazi tvoj um i tvoje djelovanje, ti postaješ slobodna u meni. Tada si značajno otvorenija postati onakvom kakvom sam te stvorio.
Sloboda po predanju zvuči poput kontradikcije, zar ne? Ipak, kada moj Duh upravlja tvojim mislima i ponašanjem, osjećaš se življom nego ikada!

Molitva predanja

Potičem te na ovu molitvu: „Duše Sveti, misli u meni, živi u meni, ljubi u meni.” To je molitva predanja. Ponekad tvoja želja za kontrolom može omesti ovakvu molitvu.

Želim da mi vjeruješ i onda kada ne razumiješ što činim u tvome životu. Duh Sveti pomoći će ti u tome kada mu prepustiš područje svojih misli

Sloboda proizlazi iz prepuštanja mojoj savršenoj volji. Beskonačan sam i zato moja volja ne može biti drukčija nego savršena. Želim da mi vjeruješ i onda kada ne razumiješ što činim u tvome životu. Duh Sveti pomoći će ti u tome kada mu prepustiš područje svojih misli. On živi u dubinama tvoga duha i poznaje te bolje nego ti samu sebe. Njegovo djelovanje u tebi oslobađa te i postaješ onakvom kakvom sam te stvorio.
Raduje me kada moliš Duha Svetoga da živi i ljubi po tebi. Kada sam stvarao čovjeka, na takvu sam suradnju mislio. Što više surađuješ s Duhom Svetim, postaješ slobodnija. Postaješ slobodna živjeti i ljubiti u obilju i upoznati milinu moje blizine.

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh