Aktualnosti

SNIMKA RAZGOVORA

POSLUŠAJTE Naša urednica gostovala u emisiji HKR-a „Budimo mladi” Naša urednica portala, Gabriela Jurković, sinoć je gostovala u emisiji BUM, Hrvatskog katoličkog radija! Osim o portalu Book.hr – o počecima, o ciljevima i planovima – govorila je i o evangelizacijskom radu Kristofora, te je predstavila jednu od najnovijih knjiga u izdanju Biblioteke Figulus. Poslušajte

Kristofori na HKR-u

Foto: Shutterstock

 

Svakog se ponedjeljka na Hrvatskom katoličkom radiju emitira emisija Budimo mladi koju uređuje Ante Novak. Tema sinoćnje emisije bili su vjerski portali i njihova važnost u evangelizaciji.

U emisiji je, uz Krunoslava Puškara – glavnog urednika novog portala Muževni budite, gostovala i naša urednica Gabriela Jurković koja je u drugom dijelu emisije (od 33. minute) predstavila evangelizacijski rad Kristofora s posebnim naglaskom na časopisu i portalu.

Snimku sinoćnje emisije možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh