Brak i odnosi

LJUBAV I POŠTOVANJE

„U posljednje vrijeme naš je brak ljepši nego ikada“ „Otkad se trudim pokazati mu da ga poštujem, već vidim blagoslove u našem životu. Moj muž želi više razgovarati sa mnom i nježniji je prema meni. Mislim da smo se u proteklih nekoliko tjedana zbližili više nego u posljednjih nekoliko godina…“

U posljednje vrijeme naš je brak ljepši nego ikada

[NAJAVLJUJEMO] U travnju 2018. dr. Emerson će u Hrvatskoj održati nekoliko seminara. Donosimo vam raspored susreta, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti u našoj web-knjižari (detaljnije) ili na našim mjesečnim molitveno-evangelizacijskim susretima (raspored). Ulaznice će se moći kupiti i na sam dan susreta na ulazu u dvoranu. Predavanja će biti simultano prevođena na hrvatski jezik. O snažnoj i jednostavnoj poruci koje je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze više saznajte ovdje

Iskustva i svjedočanstva osoba koje su prisustvovale nekom od seminara dr. Emersona Eggerichsa i počele primjenjivati snažnu i jednostavnu poruku ljubavi i poštovanja!

Iako sam imala najbolje namjere, na njega su moji postupci djelovali onako kako uopće nisam željela… Počinjem shvaćati da mu predbacujem stvari mnogo više nego što sam to sama spremna priznati… Otkad se trudim pokazati mu da ga poštujem, već vidim blagoslove u našem životu. Moj muž želi više razgovarati sa mnom i nježniji je prema meni. Mislim da smo se u proteklih nekoliko tjedana zbližili više nego u posljednjih nekoliko godina.

U posljednje vrijeme naš je brak ljepši nego ikada

U posljednje vrijeme naš je brak ljepši nego ikada. Naučila sam paziti na koji način komuniciram (uključujući izraze lica i ton glasa) te svome mužu mogu reći kada ne doživljavam ljubav s njegove strane. Na taj način uspješno izbjegavamo ludi krug. Napokon sam donijela odluku biti poslušna Božjoj riječi. Od srca vam zahvaljujem!

Nas smo se dvoje zbližili kao nikada dosad

Moj je muž prolazio kroz veliku krizu i bio je na meti mnogih kritika i glasina koje su o njemu počele kružiti. Odlučila sam biti uz njega… i pokazati svoje poštovanje i odanost njemu usprkos svim kritikama i glasinama. Iako smo tijekom tog kriznog razdoblja izgubili prijatelje s kojima smo se družili proteklih petnaest do trideset godina, nas smo se dvoje zbližili kao nikada dosad. Umjesto da se zatvori u sebe, on mi sada priča o svemu što se događa, povjerava mi se, pokazuje e-mailove i sl. Bog je tako dobar prema meni, u pravo mi vrijeme daje ono što mi je potrebno.

Ne moram ‘razmišljati’ za nas oboje!

Prestala sam iznositi svoje mišljenje, osim ako on to od mene traži, a time je njegovo samopouzdanje samo raslo. Kojeg li olakšanja za mene! Ne moram ‘razmišljati’ za nas oboje! Stvari koje su mi nekada smetale kod njega (njegova razmišljanja koja su se razlikovala od mojih) sada me vesele zato što mi je Bog otvorio oči da vidim Njegovo genijalno djelo, odnosno mog muža onakva kakav on jest. Predivno!

Tijekom 2018. godine pokrenut ćemo i male grupe (tečajeve).

Kroz te male grupe – koje su mnogim parovima preko noći promijenile shvaćanje temeljnih potreba supružnika – mnogi su brakovi bili osnaženi i obnovljeni, a mnogi i spašeni, dok su mnogi samci i parovi stvorili snažan temelj za ulazak u bračni život. Detaljnije o malim grupama i kako se prijaviti možete saznati ovdje.

Autor: dr. Emerson Eggerichs (www.loveandrespect.com)       

Prijevod: Danijel Katanović (Book.hr)

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh