Najave

'KOD FRATARA'

Posjeti i ove godine jednu posebnu adventsku kućicu i pomozi potrebitima Ista humanitarna priča kao i protekle četiri godine, samo uz drugu lokaciju

Posjeti i ove godine jednu posebnu advntsku kućicu i pomozi potrebitima

Foto: Humanittarna akcija ‘kod fratara’

 

I ove godine fratri sa Svetog Duha organiziraju dobro nam znanu humanitarnu akciju “Obrok za obrok”. Kućicu fratara sa ukusnom hranom možete pronaći na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od 25. studenog 2021. do 8. siječnja, 2022. Radno vrijeme bit će od 16 do 22 sata.

U ponudi će biti već daleko poznata samostanska sarma, domaće kobasice, med, likeri iz domaće radinosti kao i kuhano vino te fritule. Kupnjom obroka osigurat će se obrok za potrebite u Pučkoj kuhinji. U prodaji će biti također i medenjaci kao i jedno posno (vegetarijansko) jelo.

Osmislili su i drive in sustav. Svi oni koji dođu, mogu naručiti svoj obrok ili piće te će biti usluženi. Također će biti moguća konzumacija na otvorenom sukladno epidemiološkoj situaciji i preporukama.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh