Brak i odnosi

LJUBAV I POŠTOVANJE

„Kroz poruku koju širite, Gospodin je u mene udahnuo novi život” „Shvatila sam da moj muž ipak nije bio arogantan kada je pričao o tome kako ne osjeća da ga poštujem. To je njegov jezik ljubavi…“

„Kroz poruku koju širite, Gospodin je u mene udahnuo novi život”

[NAJAVLJUJEMO] U travnju 2018. dr. Emerson će u Hrvatskoj održati nekoliko seminara. Donosimo vam raspored susreta, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti u našoj web-knjižari (detaljnije) ili na našim mjesečnim molitveno-evangelizacijskim susretima (raspored). Broj mjesta je ograničen pa će svi koji unaprijed kupe ulaznicu imati rezervirano mjesto. O snažnoj i jednostavnoj poruci koje je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze više saznajte ovdje.

 

Iskustva i svjedočanstva osoba koje su prisustvovale nekom od seminara dr. Emersona Eggerichsa i počele primjenjivati snažnu i jednostavnu poruku ljubavi i poštovanja!


Počela sam suprugu pokazivati poštovanje na razne načine

Moj mi je muž rekao kako osjeća da ga ne poštujem… Bio je u pravu… Bilo je to očito zato što imamo dvije kćeri, u dobi od šest i pol i tri godine, koje također prema njemu nisu pokazivale poštovanje, što je za mene bio znak da im ja to svojim primjerom nisam pokazala. Nakon što sam pročitala vašu knjigu, počela sam mu pokazivati poštovanje na razne načine. Nakon nekog vremena primijetila sam kako se njegov odnos s našim kćerima popravio, a tako i naš brak. On zna da se ja trudim dati sve od sebe da se stvari u našoj obitelji poprave. On je počeo raditi neke stvari koje mu prije nisu padale na pamet, primjerice, ode s kćerima u kupovinu kako bih ja imala malo vremena za sebe. Tako sam sretna što vidim kako 1 Pt 3, 1-2 funkcionira u našem braku.

Kroz poruku koju širite Gospodin je u mene udahnuo novi život

Ustrajnost je dobra stvar i vjerojatno smo zahvaljujući njoj moja žena i ja dogurali tako daleko, ali moj spremnik radosti bio je prazan dvadeset i pet godina od ukupno dvadeset i šest godina našega bračnoga života. Kroz poruku koju širite Gospodin je u mene udahnuo novi život te mi dao novu radost i slobodu da ljubim.

Moj muž ipak nije bio arogantan kada je pričao o tome kako ne osjeća da ga poštujem

Ne mogu vjerovati da nikad prije nisam čula za bezuvjetno poštovanje. Muž i ja prije braka smo odlazili na predbračno savjetovanje. Bila sam dio službenog osoblja u jednoj od najvećih crkava podučavajući o ulozi žene… Tražila sam savjete od starijih i mudrijih žena… No tek su mi se čitanjem vaše knjige otvorile oči. Shvatila sam da moj muž ipak nije bio arogantan kada je pričao o tome kako ne osjeća da ga poštujem. To je njegov jezik ljubavi. Također sam shvatila da moram naučiti poštivati ga zbog pozicije koju mu je Bog odredio u našoj obitelji, ne zato što osjećam da to zaslužuje ili ne zaslužuje, nego zato što Bog želi da budem poslušna Svetome pismu. On zna što je najbolje za mene. NJEGOV je put uvijek najbolji.

Tijekom 2018. godine pokrenut ćemo i male grupe (tečajeve).

Kroz te male grupe – koje su mnogim parovima preko noći promijenile shvaćanje temeljnih potreba supružnika – mnogi su brakovi bili osnaženi i obnovljeni, a mnogi i spašeni, dok su mnogi samci i parovi stvorili snažan temelj za ulazak u bračni život. Detaljnije o malim grupama i kako se prijaviti možete saznati ovdje.

Autor: dr. Emerson Eggerichs (www.loveandrespect.com)       

Prijevod: Danijel Katanović (Book.hr)

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh