Valentina Jandrašek

RECENZIJE KNJIGA

Poruke sadržane u ovoj knjizi zasigurno će zagrliti dušu svake Njegove kraljevne Ako mu dopustimo, Isus nam u svakome trenu i svakoj okolnosti iskazuje tu ljubav – nježnu blizinu koja će oživjeti u nutrini svake čitateljice koja otvorena srca pročita ovu knjižicu, baš kao što je oživjela i u dubini moje duše

NJEGOVA PRINCEZA Poruke sadržane u ovoj knjizi zasigurno će zagrliti dušu svake Njegove kraljevne

Foto: Shutterstock

 

Naš je ljudski život, a osobito onaj duhovni, zapravo samo izmjena različitih razdoblja. Različitih okolnosti, događaja i promjena u nama i oko nas. Često su to promjene koje ne želimo, okolnosti koje nas plaše, razdoblja u kojima iskreno Isusu predajemo srca puna gorčine, pa i ljutnje, pitajući ga: „Ljubljeni moj, što mi sada pripravljaš? Što je sljedeće?“ Prolazila sam i ja u vremenu ljetne žege jedno takvo razdoblje sve dok Kralj nije ušutkao sva pitanja koja su se tada množila u mome srcu i mislima. Učinio je to jasno, glasno i romantično – pružajući mi, putovima Providnosti, knjigu Sheri Rose Shepherd Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg kralja. Čitajući ove kratke, emotivne tekstove pisane u obliku izravnoga obraćanja Kralja svojoj princezi, prisjetila sam se istine da sam i ja Njegova princeza, pažljivo oblikovana rukama Kralja koji mi daje da ga tražim i nalazim, da ga susrećem i svjedočim. Obnovila se u meni istina da sam satkana nježnošću brižnoga Oca koji me vodi i čeka da ga svu vječnost slavim.

Ponekad je teško povjerovati da baš ti, sa svim slabostima i ranama, možeš biti toliko ljubljena i tu ljubav donositi drugima

Ova će praktična knjižica, zahvaljujući svome džepnome formatu, lako pronaći mjesto u torbici svake Kristove princeze, a poruke sadržane u njoj zasigurno će zagrliti dušu svake Njegove kraljevne, posebice one koja je, poput mene ovoga ljeta, možda pomalo zaboravila povjereno joj blago ljubavi i stalne prisutnosti njena Kralja. Ponekad je teško povjerovati da baš ti, sa svim slabostima i ranama, možeš biti toliko ljubljena i tu ljubav donositi drugima, no baš ti tada Kralj želi reći: „Daj mi da te držim. Daj mi da te ispunim. Dopusti mi da izlijem svoj blagoslov na tebe i iskusit ćeš nevjerojatnu radost kao posuda kojom se služim u svojoj ruci. Voli te, tvoj Kralj i Stvoritelj.“(str. 127.)  Ako mu dopustimo, Isus nam u svakome trenu i svakoj okolnosti iskazuje tu ljubav – nježnu blizinu koja će oživjeti u nutrini svake čitateljice koja otvorena srca pročita ovu knjižicu, baš kao što je oživjela i u dubini moje duše.

„Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ knjiga je koja će svakoj ženi pomoći da otkrije svoju istinsku ljepotu, i da se počne gledati onako kako je Bog vidi.

Knjiga je do sada otisnuta u više od 500 000 primjeraka!

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Znam kako je teško gledati svoj život i misliti o sebi kao o kraljevni. Ali istina je da je Bog naš kralj i da nas je odabrao (1 Pt 2, 9). Nažalost, mnogi od nas zamijenili su istinu o onome što Bog kaže da jesmo tamnijom verzijom sebe, koja čezne za priznavanjem od drugih i hrani se našim vlastitim nesigurnostima. Molim se da, dok čitaš ova ljubavna pisma, otkriješ da su Božja ljubav, snaga i obećanja dana tebi.

Autorica

Valentina Jandrašek; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh