Aktualnosti

PORUKA OHRABRENJA I LJUBAVI // Poznati nogometaš napisao dirljivu poruku bolesnom sinu: „Možda nam je danas teško, ali zajedno ćemo uspjeti u svemu” Jesé Rodriguez na svom je profilu na 'Instagramu' napisao dirljivu poruku ohrabrenja i ljubavi, koju je posvetio svom bolesnom sinu Nyanu i njegovoj majci Aurah Ruiz.

Poznati nogometaš napisao dirljivu poruku bolesnom sinu: „Možda nam je danas teško, ali zajedno ćemo uspjeti u svemu”

Jesé Rodriguez usmjeren je na razvijanje svog potencijala, ali i na svog tek rođenog sina Nyana. Nyan, koji ima tri mjeseca, rođen je sa srčanom manom zbog koje je morao ići na operaciju srca. Otac ga redovito posjećuje u bolnici i to mu daje snagu za borbu u svakom području.

Poznati je nogometaš na svom profilu na Instagramu napisao dirljivu poruku, koju je posvetio svom bolesnom sinu Nyanu i njegovoj majci Aurah Ruiz:

Ako svijet misli da nisi dovoljno dobar, to je laž. Ti si najbolja stvar koja mi se dogodila. Ti si moj ratnik i uvijek ću biti s tobom. Sve će biti u redu i uvijek ću biti uz tebe. Vas ćete mi dvoje uvijek biti u srcu i pratit ću vas. Možda nam je danas teško, ali zajedno ćemo uspjeti u svemu.

Autor: Narod.hr; Book.hr

Priredila: Gabriela Jurković

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh