Razno

PORUKA ANAMARIJINE PRIJATELJICE „Moj anđeo je dobio krila i odletio na najljepše mjesto“

Foto: Instagram


 

Petnaestogodišnja djevojčica Anamarija preminula je od posljedica zadobivenih tijekom potresa koji je u nedjelju ujutro pogodio Zagreb.

Njezina najbolja prijateljica Vida, napisala joj je poruku koja je objavljena na stranici  .

„Hvala ti što si uvijek tu bila za mene, hvala ti za svako naše druženje, svaku prepreku koju smo zajedno prešle, svu potporu koju si mi pružila i što si uvijek vjerovala u mene. Još uvijek si moja ‘bolja polovica’, kao što si oduvijek i bila. Naše prijateljstvo nije nestalo. Ono je i dalje ovdje, samo što ja tebe ne vidim, ali ti si tu. Čuvaš me i gledaš s neba.

Ne mogu dočekati dan kad ćemo se opet vidjeti, zagrliti i ispričati, kao što smo to radile dok si bila među nama. Zahvalna sam što sam imala priliku imati baš tebe za najbolju prijateljicu, tebe, pravog malog anđela. Moj anđeo dobio je krila i odletio na najljepše mjesto… mjesto na koje svi želimo jednom otići. Sjećaš se kad smo razgovarale kako bi bile ponosne kad bi jedna od nas postala *zvijezda*? Upravo se to i dogodilo. Postala si zvijezda svakog srca na ovom svijetu. Uvijek ćeš mi ostati u sjećanju i nikad te neću zaboraviti, moja najbolja prijateljice.”

Tvoja Vida

In Memoriam – Anamarija Carević

[IN MEMORIAM – ANAMARIJA CAREVIĆ]
Draga Anamarija!
Bila si Božja odabranica koja je preselila u svoj pravi Dom nakon potresa 22. 3. 2020. u Zagrebu. Već te mnogi sada nazivaju anđelom, a kada vidimo tvoj predivan osmijeh na slikama i kada čujemo anegdote o tebi, uvjereni smo da ti to uistinu i jesi. Uživaj tamo gdje te Otac nebeski čeka. Smiješi se sada Ocu i moli za nas koji smo ostali, a posebno za one kojima je ostala čežnja da te ponovno susretnu.
Počivala u miru i radosti Božjoj!
U ime svih Smokvaša,
Ana Reizl

Objavljuje Pod Smokvom u Srijeda, 25. ožujka 2020.

Priredila Tea Tišljarić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh