Aktualnosti

PRVA GODINA

Portal Book.hr slavi prvi rođendan! Povodom toga poklanjamo vam hodočašće po izboru! U travnju prošle godine pokrenuli smo portal Book.hr! Prva je godina iza nas – radosni smo što to možemo proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo nekome od vas darovati hodočašće – u nastavku možete saznati kako do nagrade

Portal Book.hr slavi prvi rođendan! Povodom toga poklanjamo vam hodočašće po izboru!

Na Uskrsni ponedjeljak prošle godine s radom je započeo i naš portal – Book.hr!


Uz časopis Book – mjesečnik za promicanje nove evangelizacije, koji izlazi već sedam godina, shvaćajući važnost digitalne komunikacije, odlučili smo pokrenuti portal s ciljem da dopremo do svih koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve. Želja nam je ponuditi im Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo i onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Godinu dana poslije, s novim dizajnom i proširenim uredništvom, zahvalni smo Bogu na vodstvu i blagoslovima kojima svakoga dana obdaruje i nas i naše čitatelje.

Naša misao vodilja

Kada smo prije godinu dana započeli s radom, naša temeljna misao vodilja bila je ponuditi sadržaj koji će svima vama koji nas redovito čitate pomoći u napredovanju – kako u duhovnosti, tako i u životu općenito. Nadamo se da smo ta nastojanja uspjeli ostvariti. Trudit ćemo se i dalje donositi vam zanimljive i korisne sadržaje. Hvala vam što nas čitate, što s nama dijelite svoja svjedočanstva i komentare, što nas podržavate svojim donacijama. Ako to još niste učinili, pozivamo vas da se pridružite Klubu prijatelja portala Book.hr i tako ostvarite dodatne pogodnosti (više možete saznati ovdje).

Poklanjamo vam hodočašće!

Povodom prvoga rođendana odlučili smo nekome od vas pokloniti hodočašće sv. Riti ili sv. Padru Piju – birate sami! Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je:

 – lajkati stranicu Book.hr na Facebooku,

– podijeliti članak na svoj zid i

– u komentar ispod članka na stranici na Facebooku označiti tri prijatelja.

Sretnog dobitnika/cu objavit ćemo iduće nedjelje na našoj Facebook stranici Book.hr.

Sretno svima! 😊

Uredništvo portala Book.hr

Komentirajte
1 Comment

1 Comment

  1. Sara Alan

    17. prosinca 2018. at 8:04

    MORA ČITATI:

    Pozdrav svima Moje ime je Sara Alan, želim vam reći veliku hvala velikom dr. Akinu zbog vraćanja moje sreće na mene, vidio sam njegovu vezi putem Interneta od strane druge dame koju je prije pomogao. Ne znam kako izraziti ono što je učinio za mene jer je donio više od sreće za mene, on je doveo natrag moj ljubavnik na mene, ne samo moj ljubavnik, ali sada moj muž, nakon što je razbio sa mnom za 6 godina. Doista cijenim veliku pomoć koju mi ​​je dao i mislim da sam danas najsretnija žena na svijetu. Drago mi je da se moj muškarac vratio, sve što je učinio za mene bio je samo za 24 sata što moćan čovjek, on je doveo natrag moj muž koji je napustio 6 godina u samo 24 sata hvala ti Gospodine. Složio sam se s njim da podijeli svoje dobro djelo na mreži, pa čak i na radijskoj postaji, zbog čega sada dijelim ovdje. Ako želite zahvaliti dr Akinu za mene ili vam je potrebna njegova pomoć, dr Akin ima moć da biste riješili bilo kakav problem, možete ga kontaktirati putem e-pošte: [email protected]. Za WhatsApp i Viber Chat: +27656406432.

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh