Aktualnosti

PRVA GODINA

Portal Book.hr slavi prvi rođendan! Povodom toga poklanjamo vam hodočašće po izboru! U travnju prošle godine pokrenuli smo portal Book.hr! Prva je godina iza nas – radosni smo što to možemo proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo nekome od vas darovati hodočašće – u nastavku možete saznati kako do nagrade

Portal Book.hr slavi prvi rođendan! Povodom toga poklanjamo vam hodočašće po izboru!

Na Uskrsni ponedjeljak prošle godine s radom je započeo i naš portal – Book.hr!

Uz časopis Book – mjesečnik za promicanje nove evangelizacije, koji izlazi već sedam godina, shvaćajući važnost digitalne komunikacije, odlučili smo pokrenuti portal s ciljem da dopremo do svih koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve. Želja nam je ponuditi im Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo i onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Godinu dana poslije, s novim dizajnom i proširenim uredništvom, zahvalni smo Bogu na vodstvu i blagoslovima kojima svakoga dana obdaruje i nas i naše čitatelje.

Naša misao vodilja

Kada smo prije godinu dana započeli s radom, naša temeljna misao vodilja bila je ponuditi sadržaj koji će svima vama koji nas redovito čitate pomoći u napredovanju – kako u duhovnosti, tako i u životu općenito. Nadamo se da smo ta nastojanja uspjeli ostvariti. Trudit ćemo se i dalje donositi vam zanimljive i korisne sadržaje. Hvala vam što nas čitate, što s nama dijelite svoja svjedočanstva i komentare, što nas podržavate svojim donacijama. Ako to još niste učinili, pozivamo vas da se pridružite Klubu prijatelja portala Book.hr i tako ostvarite dodatne pogodnosti (više možete saznati ovdje).

Poklanjamo vam hodočašće!

Povodom prvoga rođendana odlučili smo nekome od vas pokloniti hodočašće sv. Riti ili sv. Padru Piju – birate sami! Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je:

 – lajkati stranicu Book.hr na Facebooku,

– podijeliti članak na svoj zid i

– u komentar ispod članka na stranici na Facebooku označiti tri prijatelja.

Sretnog dobitnika/cu objavit ćemo iduće nedjelje na našoj Facebook stranici Book.hr.

Sretno svima! 😊

Uredništvo portala Book.hr

Najčitanije

Na vrh