Aktualnosti

SAMO NA WWW.FIGULUS.HR

POPUST ČETVRTKOM Uoči Valentinova – tri naslova snižena 30%: „Ljubav i poštovanje“, „Tri koraka do prave ljubavi“ i „Vruće teme“ Ovoga četvrtka, 11. veljače, na popustu potražite tri naslova koja će vam pomoći u izgradnji vašega braka, ili u pripremi za njega. 😊

POPUST ČETVRTKOM Uoči Valentinova - tri naslova snižena 30%: Ljubav i poštovanje, Tri koraka do prave ljubavi i Vruće teme

Foto: B.R.; LM Design


 

„Vruće teme“

Koji je najveći izazov u vašemu braku? Jeste li zabrinuti za svoje financijsko stanje? Kako se Vi i Vaš supružnik zabavljate? Razmišljajući o ovim te o mnogim drugim pitanjima, Steve i Annie su se u svojoj knjizi „Vruće teme“ usmjerili na 28 godina svoga bračnog života, na Božju Riječ te na izjave gotovo pet stotina parova kako bi otkrili na čemu se temelji uspješan brak.

Razmišljanjem o iskustvima bračnih parova, koja su opisana u knjizi, pronaći ćete način da:

  • postignete duhovnu puninu u svome braku
  • stvorite zajedništvo u ljubavi, suradnji i obostranom služenju
  • shvatite koliko je važno biti prilagodljiv
  • na lice vratite osmijeh
  • razvijate zrelu ljubav koja će trajati čitav život.

„Tri koraka do prave ljubavi“

Ljubavne su veze baš komplicirane, zar ne? A uopće ne bi trebale biti. U knjizi „Tri koraka do prave ljubavi“ licencirana stručna savjetnica Debra Fileta ohrabruje samce da ne otpišu izlaske i hodanje. Umjesto toga predlaže novi pristup vezama i hodanju potičući čitatelje da ulaze u veze na način koji je psihološki ispravan, emocionalno zdrav i ukorijenjen u vjeri.

Debra povlači paralelu sa svojim životom, sa životnim pričama klijenata koji joj svakodnevno dolaze na savjetovanje u njezino savjetovalište, nudi praktičan pristup za ostvarenje zdrave veze i, ono najvažnije, otkriva kako postati emocionalno zdrava osoba.

Ova će knjiga iz korijena promijeniti vaš život i vezu. Najbolje je da se sami u to uvjerite. Bilo da ste solo, u vezi ili već zaručeni, ne čekajte više ni trena da ju uzmete u ruke. Vaš će vam ljubavni život na tome biti neizmjerno zahvalan.

„Ljubav i poštovanje“

Najdublja ženina potreba je potreba za ljubavlju. Kad je ta potreba ispunjena, ona je sretna.

Muškarčeva najdublja potreba je da se osjeća poštovanim. Kad je ta potreba ispunjena, on je sretan. U suprotnom, dolazi do sukoba.

Autor knjige „Ljubav i poštovanje“ daje odgovore i biblijske naputke za ova ključna pitanja:

  • zašto dolazi do sukoba u braku?
  • kako ih riješiti?
  • kako uživati u novootkrivenoj ljubavi i poštovanju?

Što želite od svoga braka? Da pored njega/nje osjećate mir? Da osjećate bliskost? Želite li osjetiti da Vas Vaš muž/Vaša žena uvažava? Želite li živjeti u braku kakvim ga je Bog zamislio i Vama namijenio? Onda krenite putem ljubavi i poštovanja.

AKCIJA ČETVRTKOM

Na našem web-shopu 11. veljače ostvarite popust od 30% na ova tri izvrsna naslova!

Više na: www.figulus.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh