Aktualnosti

POPUST ČETVRTKOM

DANAS Knjiga „Tri koraka do prave ljubavi“ snižena 30%! Samo na www.figulus.hr

POPUST ČETVRTKOM Ovoga četvrtka potražite knjigu „Tri koraka do prave ljubavi“ sniženu 30%!

Foto: B.R.

 

Na našem web-shopu 17. rujna ostvarite popust od 30% na knjigu „Tri koraka do prave ljubavi. Smjernice za one koji traže ljubav svoga života“ autorice Debre Fileta.

Knjiga koja će revolucionarizirati vaš ljubavni život

Ljubavne su veze baš komplicirane, zar ne? A uopće ne bi trebale biti. U knjizi Tri koraka do prave ljubavi licencirana stručna savjetnica Debra Fileta ohrabruje samce da ne otpišu izlaske i hodanje. Umjesto toga predlaže novi pristup vezama i hodanju potičući čitatelje da ulaze u veze na način koji je psihološki ispravan, emocionalno zdrav i ukorijenjen u vjeri.

Debra Fileta pojednostavljuje čitav proces pronalaska prave ljubavi predlažući nam pristup od tri koraka: hod(anje) sa samim sobom, s drugom osobom i s Bogom.

Debra povlači paralelu sa svojim životom, sa životnim pričama klijenata koji joj svakodnevno dolaze na savjetovanje u njezino savjetovalište, nudi praktičan pristup za ostvarenje zdrave veze i, ono najvažnije, otkriva kako postati emocionalno zdrava osoba.

Ova će knjiga iz korijena promijeniti vaš život i vezu. Najbolje je da se sami u to uvjerite. 😊

AKCIJSKA CIJENA!

Ovu izvrsnu knjigu potražite ovoga četvrtka po sniženoj cijeni za samo 70 kuna (redovna cijena iznosi 100 kuna)! Popust možete ostvariti narudžbom preko našeg web-shopa (www.figulus.hr).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh