Hrvatska

HVALA ZA SVAKI DOPRINOS

Pomozimo osmeročlanoj obitelji Bugarinović, da stane na svoje noge Ana Marija javila nam se s apelom za pomoć. Kontaktirali smo ju i osvjedočili se u težinu situacije u kojoj se je našla njezina obitelj

Foto: Obitelj Bugarinović


 

Obitelj Bugarinović našla se je u teškoj situaciji i, kako bi imali gdje živjeti, otišli su k suprugovim roditeljima koji su bolesni i nemoćni. Oni su im ustupili staru staju koju sada prenamjenjuju u kakav-takav smještaj za život. Suprug Vedran nažalost trenutno ne može nigdje dobiti posao, i ima zdravstvenih problema. Zato im kada plate režije, ne ostane dovoljno da pokriju troškove hrane i ostalih potrepština, napose za djecu.

U pomoć im priskaču susjedi koliko mogu pa su im tako omogućili šljunak i cement te fizičku pomoć oko izgradnje.

No, svaki im je mjesec potrebna hrana, stvari za djecu, napose pelene te ostale potrepštine. Ne posjeduju vozačku dozvolu, a samim time ni vozilo, što im dodatno otežava situaciju.

Svi koji žele pomoći, mogu kontaktirati majku Ana Mariju na 098/965-5662 ili ih osobno posjetiti na adresi Male Sredice 48, 43 000 Bjelovar.

Ako želite i možete pomoći financijski, možete uplatiti donaciju na IBAN:

HR 3024020063210331858 (Danijela Bugarinović), kći.

Kako sve to skupa izgleda, možete vidjeti u videima:


Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh