Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Pomozi mi da svog supružnika gledam onako kako ga ti vidiš, Oče

RAZMATRANJE I MOLITVA


Isuse, hvala ti što me danas osnažuješ svojom ljubavlju, milošću i blagoslovima. Pokaži mi puteve i načine kako ja mogu biti blagoslov i blagoslivljati svoga supružnika i svoju obitelj. Molim te, upotrijebi me za svoje kraljevstvo kroz svaku ulogu koju mi povjeravaš – ulogu roditelja, supružnika, kolege, prijatelja… Pomozi mi da budem sličniji tebi, Oče. Pomozi mi da svog supružnika gledam onako kako ga ti vidiš, Oče, i da mu odgovorim ljubavlju i poštovanjem kakve ti imaš i za njega, i za mene. Slavim te i hvalim, Isuse! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Želim danas razmisliti kako ja uistinu vidim svog supružnika. Vidi li ga tako Isus? Ima li On takve misli o njemu? Kako bi On postupio u određenim situacijama? I slično…

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh