Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Pomozi mi da shvatim tvoj plan, Oče, za moj život i moj brak, za moju obitelj, kako bih mogao/la biti potpuno vjeran/vjerna tvojim obećanjima

RAZMATRANJE I MOLITVA

Oče, hvala ti što si me stvorio i što iz dana u dan sve činiš novo! Pomozi mi da shvatim tvoj plan za moj život i moj brak, za moju obitelj, kako bih mogao/la biti potpuno vjeran/vjerna tvojim obećanjima. Odlučujem se danas iza sebe ostaviti „stari“ život, sve loše navike, sve krive stavove, sve krive poglede na moj život i moj brak i molim te za tvoju silu i snagu za novi početak, za nove čvrste temelje moga braka i obitelji. Podari mi mudrost da slijedim tvoj plan i postavim ciljeve svog braka koji odražavaju tvoju volju. Molim te u Isusovo Ime! Hvala ti, Oče! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Hvala ti, Oče, što sam stvoren i što živim! Hvala ti za mog supružnika i naš brak!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh