Vijesti

POGLEDAJTE VIDEO KOJI OTKRIVA ZAŠTO SUDJELOVATI

Marijan Ban i Nino Raspudić pozivaju na sudjelovanje u Hodu za život

Marijan Ban i Nino Raspudić pozivaju na sudjelovanje u Hodu za život

Foto: Hod za život

 

Ove godine Hodu za život pridružit će se i Nino Raspudić, talijanist i filozof koji se proslavio svojim kolumnama i javnim nastupima u kojima beskompromisno i argumentirano iznosi svoja politička i svjetonazorska stajališta, te Marijan Ban, legendarni glazbenik i nekadašnji pjevač Daleke obale

Ove će se godine, osim u Zagrebu, Hod po prvi put održati u Splitu, u subotu, 20. svibnja 2017. Hod za život, obitelj i Hrvatsku, miroljubivi je hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima.

Hod za život u Zagrebu i Splitu

U Zagrebu će se građani okupiti u 10 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana te će hodati Ilicom do Trga bana Jelačića, a u Splitu će se u 10 sati okupiti pred crkvom Gospe od zdravlja te Marmontovom hodati do Rive.

Na Rivi Splićane i njihove goste očekuje bogati zabavno-glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti Meri Cetinić, Alen Nižetić, Klapa Kontra i drugi izvođači.

Zašto sudjelovati u Hodu za život?

Hodu za život pridružili su se i Nino Raspudić, talijanist i filozof te glazbenik Marijan Ban. U videima možete pogledati zašto su se oni odlučili pridružiti Hodu za život i čuti što nam žele poručiti tom prigodom.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh