Zanimljivosti

Pogledajte kako ovaj polarni medvjed moli pred križem

Foto: Jessica Andrews

 

Jessica Andrews iz Wesleyvillea fotografirala je polarnog medvjeda koji je zalutao i u tom se trenutku našao u blizini njezine kuće. Snimak nije primijetila sve dok kasnije nije počela uređivati seriju od 200 fotografija, piše Daily Mail.

medo-kriz-1.jpg

Ova je kanadska fotografkinja ostala zapanjena kada je vidjela da je zabilježila trenutak u kojem ovaj polarni medvjed izgleda kao da moli ispred križa.!

medo-kriz-2.jpg

Kasnije, Jessica je saznala da medvjed luta oko Wesleyvillea u Newfoundlandu, na otoku iza njezine kuće, kad je kasnije čula da je izdano upozorenje da je medvjed viđen u mjestu.

medo-kriz-3.jpg

“Nisam ni primijetila dok sam snimala, ali kad sam počela uređivati fotografije, pomislila sam, o moj Bože, on moli! Bila sam zadivljena i izvan sebe od čuđenja!”

Nevjerovatna serija fotografija prikazuje trenutak kad medvjed prilazi križu, a zatim se okreće prema fotografu kao da zna da ga promatra. Zatim se pokušava namjestiti, sjedne i gleda u bijeli križ na snijegom prekrivenu brdu.

Ove fotografije, koje su nastale u ožujku 2017., u rekordnom su vremenu postale hit na Internetu.

medo-kriz-4.jpg

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh