Aktualnosti

MOLIMO ZAJEDNO

Podržimo stradale u potresu i molitvom! Diljem zemlje i u inozemstvu prikuplja se pomoć za stradale u potresu. U gradovima se nalaze sabirni punktovi kamo ljudi donose pakete s namirnicama, odjećom... Također, vjernici se organiziraju u molitvi. Među zajednicama koje pozivaju na zajedničku molitvu su Molitvena zajednica Srce Isusovo i Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa. Njihove pozive donosimo u nastavku.

Fotografija stradale Petrinje: www.dalmacijadanas.hr

MZ Srce Isusovo

U narednom razdoblju Molitvena zajednica Srce Isusovo svake će večeri preko Facebook stranice predvoditi molitvu krunice u 20:00. Sinoć je s nama u molitvi bilo 5600 obitelji. Smatramo kako je potreba za molitvom velika te želimo biti aktivni u svakodnevnim molitvenim akcijama.

Današnju molitvu će kao i jučer predvoditi voditelj molitvene zajednice Alan Hržica: https://web.facebook.com/SrceIsusovo/

Štovatelji Božjega milosrđa

Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa i *bozjemilosrdje.net

http://bozjemilosrdje.net pozivaju na ujedinjenu svakodnevnu molitvu Krunice Božjega milosrđa pojedinačno ili u obiteljima u 15 ili u 20 sati, ovisno o mogućnostima. Moliti se može u Satu Milosrđa (15 sati) i uz Hrvatski katolički radio, Radio Mariju, Radio Mir-Međugorje, LaudatoTV kao i uz izravni video prijenos pobožnosti iz svetišta Božjeg milosrđa u Krakovu putem internetske stranice *bozjemilosrdje.net <http://bozjemilosrdje.net>*

Opširnije, ovdje:

*Isuse, uzdam se u Tebe!*
Koordinacija štovatelja Božjeg milosrđa

o. Andrzej Wosko SCJ, koordinator
mob. 098/218239

Molitva

Bože, u tvojoj su ruci temelji zemlje. Čuj naše vapaje, jer se zemlja koju si nam dao za stanovanje pod nama trese i dršće. Oslobodi nas strahota potresa, spasi svih pogibli, da ti zahvalno služimo. Po Gospodinu.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh