Duhovnost

U NJEGOVOJ PRISUTNOSTI

Na početku dana predaj se prisnom zajedništvu s Isusom i vidjet ćeš kako će ti izgledati dan Često upadamo u zamku stalne zaposlenosti... Sigurno ste primijetili kako izgleda dan kad se na njegovu početku posvetite onom najbitnijem...

Na početku dana predaj se prisnom zajedništvu s Isusom i vidjet ćeš kako će ti izgledati dan

Imaj toliko pouzdanja u mene da možeš, odbijajući misliti na zahtjeve koje dan stavlja pred tebe, odvojiti dovoljno vremena koje ćeš provoditi samo sa mnom. Nemoj se pritom osjećati krivim/krivom jer time ugađaš meni, kralju svemira. Svemoćan sam, stoga mogu upravljati vremenom i događajima na tvoju korist. Vidjet ćeš da ćeš postići više u manje vremena nakon što si mi se predao/predala u prisnom zajedništvu. Također, kada se uskladiš s mojom perspektivom, moći ćeš razlučivati važno od nevažnoga.

Ne padaj u zamku stalne zaposlenosti. Mnogo, mnogo toga što ljudi čine u moje ime nema nikakve vrijednosti u mome kraljevstvu. Budi stalno povezan/a sa mnom kako bi izbjegao/izbjegla činiti besmislena djela.

Učit ću te, put ti kazat’ kojim ti je ići, svjetovat ću te, oko će moje bdjeti nad tobom.

Luka 10,41-42; Psalam 32,8

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje (verzija za žene) i ovdje (verzija za muškarce). Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Tijekom travnja knjigu možete nabaviti po cijeni sniženoj za 30%! Popust je moguće ostvariti isključivo telefonskim putem na broj: 048/210-104 ili 095/206-5421 (10 – 16 sati).

Posebna pogodnost za sve naše kupce: poštarina za narudžbu u vrijednosti do 200 kn iznosi svega 10 kn dok je za narudžbu iznad 200 kn besplatna!

O knjizi

Iz knjige:

20. travnja

Ne boj se jer ja sam s tobom. Čuj me kako tvojem nemirnom srcu govorim: „Mir tebi. Utihni.” Bez obzira što se dogodilo, nikada te neću ostaviti ni napustiti. Neka se ta sigurnost upija u tvoj um i u tvoje srce, dok te ne prepuni radošću. Kad bi se zemlja zaljuljala i bregovi rušili u more, ti se ne trebaš bojati!

Mediji neprestano objavljuju loše vijesti: za doručak, za ručak, za večeru. Razboljet ćeš se ako ih stalno pratiš. Umjesto da se fokusiraš na slušanje nestalnih, prevrtljivih emisija koje imitiraju novosti, namjesti ‘stanicu’ na živu Riječ – na Onoga koji je uvijek isti. Neka Sveto pismo prožme tvoj um i tvoje srce, i hodit ćeš putem života nepokolebljivo. Iako ne znaš što te čeka sutra, možeš biti sigurna u ono što te čeka na tvojem krajnjem odredištu. Ja ću te držati za ruku, i zatim te uzeti u svoju slavu.

Marko 4,39; Ponovljeni zakon 31,6; Psalam 46,2; Psalam 73,23-24

Najčitanije

Na vrh