Svjedočanstva

IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Početkom godine moj je brat imao tešku prometnu nesreću. Nekoliko dana prije sanjao sam ogromnu zmiju Primili smo još jedno svjedočanstvo kao reakciju na tekst „Sanjate li zmije“. I dok je nekima tekst smiješan, drugi iz vlastitog iskustva znaju da nam Bog može upozorenjima kroz snove čak spasiti život!

Foto: Shutterstock

 

Iz prve ruke znam da je sve što piše u tekstu Sanjate li zmije istina a poznam i velik broj ljudi koji svojim svjedočanstvima to također mogu potvrditi.

Početkom godine moj je brat imao tešku prometnu nesreću. Nekoliko dana prije toga sanjao sam da sam bio u stanu i išao sam uzeti nešto u ostavu. Kada sam otvorio vrata, tamo je bila ogromna zmija. Širom je razjapila usta, iz nje je isijavalo veliko zlo tako da sam strah osjećao i nakon što sam se probudio, na javi. Sjećam se da sam potrčao po sjekiru, ali kad sam se vratio, zmije više nije bilo i tada sam se probudio.

Brat je imao nesreću, prevezen je helikopterom u Split, pukla mu je slezena, imao je izljev krvi u mozak…

Znao sam da me Gospodin upozorava da se radi o demonu koji se okomio na nekoga meni bliskog ili na mene samog i da se sprema napad. Odmah sam počeo svaki dan prikazivati Mise na nakanu da se uništi i spriječi svaki neprijateljski napad i da se maksimalno ublaži zlo koje se treba dogoditi, molio u ime Isusovo u jezicima itd.

Nekoliko sati prije nesreće, koja se zbila u kasnim večernjim satima, bio sam u molitvi i Gospodin mi je rekao: „Moli da ti se bratu oproste grijesi“. Brat je bio zastranio na više polja i ponašanje mu je bilo jako ružno i neprihvatljivo u više navrata (tad nismo živjeli skupa). Paralelno s tim dolazilo mi je biblijsko upozorenje: „Kazna za grijeh je smrt“. Ušao sam u molitvu i počeo se kajati u njegovo ime i molio Gospodina za milost. Nekoliko sati poslije, taman prije odlaska na spavanje, dobio sam poruku od oca da je brat imao nesreću, da je prevezen helikopterom u Split, da mu je pukla slezena, spominjao se i izljev krvi u mozak, slomljena ruka itd. Da skratim priču: milimetri su igrali ulogu da mu glava ne bude skroz smrskana ili da u najmanju ruku postane doživotni teški invalid.

Na prsima je imao snažan pritisak, a onda je odjednom osjetio kako je to nestalo! Otada se oporavljao takvom brzinom da su se i sami doktori i sestre čudili

Nakon nesreće svaki sam dan provodio opet na isti način: u duhu sam polagao ruke na njega i molio u ime Isusovo za oporavak, regeneraciju i namještanje svega oštećenog, molio u jezicima i prikazivao Svete Mise za njegov oporavak i maksimalno izbjegavanje štetnih i doživotnih posljedica. Nekoliko je braće i sestara u Kristu molilo za njega.

Brat je posvjedočio da je dva dana poslije nesreće jako teško disao, da je na prsima imao snažan pritisak, a onda je odjednom osjetio kako je to nestalo! Otada se oporavljao takvom brzinom da su se i sami doktori i sestre čudili. Danas je, hvala Bogu, dobro, gotovo se je potpuno oporavio i već nekoliko mjeseci radi.

Hvala i slava Gospodinu!

Gospodin nam govori na različite načine i nitko tko pozna Bibliju neće se smijati na upozorenja preko snova. Da nije bilo ovog upozorenja, danas možda ne bih imao brata ili bi on bio teški invalid.

Sanjate li zmije (1.)
Sanjate li zmije (2.)

Za Book.hr posvjedočio N. N. (Podaci poznati uredništvu.)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh