Svjedočanstva

STRAH OD ZUBARA

Po molitvi moja je kći oslobođena straha od zubara! Dobri i milosrdni Isus je učinio čudo i ozdravio i oslobodio našu kćer Željku od straha, tjeskobe i migrena, koji su njezin život odjednom bili učinili preteškim...

Po molitvi moja je kći oslobođena straha od zubara!

Dobri i milosrdni Isus je učinio čudo i ozdravio i oslobodio našu kćer Željku od straha, tjeskobe i migrena, koji su njezin život odjednom bili učinili preteškim…


Prije mjesec dana naša je kći Željka (33) otišla kod zubara. Injekcija anestetika koju je primila prije zahvata, prouzročila je u njoj alergiju i završila je na hitnoj, na injekcijama koje su trebale alergiju ublažiti. Otada se je u nju uvukao strah i tjeskoba, počela je patiti od snažnih migrena.

Odmah nakon što se je to dogodilo, odlučila sam potražiti Božju pomoć. Budući da, od kraja 1990-ih, redovito sudjelujemo na duhovnim obnovama i molitvenim susretima u organizaciji Kristofora ‒ gdje slušamo predavanja o Božjoj riječi; o razmatranju Riječi; slušamo svjedočanstva drugih sudionika; čitamo knjige… – znala sam da nam Bog može i hoće pomoći.

Tako sam kontaktirala molitelje iz Kristofora, i molitelj Đuro se je preko telefona pomolio da Gospodin oslobodi Željku od straha.

Po molitvi strah, tjeskoba, migrene nestali su a u našu kćer se je vratila životna radost!

Nedugo nakon molitve, Željka se je napokon odvažila otići kod zubara u čemu ju je do tad sprječavao strah i sve je proteklo u miru – bez straha!

Znam da Bog čini čuda

Znam da je Bog živi Bog. Znam da po molitvi osobe koja je duboko u vjeri Bog čini čuda. Bog po molitvi može sve! Isus je živ i danas ozdravlja, oslobađa, vraća radost, donosi mir! Njemu je sve moguće. Hvala mu i slava!

Sad ćemo još snažnije ustrajati u svome hodu prema Bogu.

Hvala Kristoforima za svaku pomoć, od srca! Bog neka silno blagoslovi njihov rad za Božje kraljevstvo!

Posvjedočila majka Ruža iz Slavonije

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh