Duhovna glazba

PJESMA IZ FILMA REDOVNICE NASTUPAJU OTPJEVANA BOLJE OD ORIGINALA // Što se to u Lunskom masliniku ovih dana toliko čudesno stvorilo? „Sretna sam što se u ovom spotu spojilo nekoliko elemenata – meni toliko važna vjera i bezuvjetna ljubav, pregršt pozitivne energije, časne i pjesma posvećena Isusu te lunski maslinik kao posebno mjesto”

Što se to u Lunskom masliniku ovih dana toliko čudesno stvorilo?

Jučer je prikazana premijera spota za pjesmu I Will Folow Him iz dobro nam znanog filma „Redovnice nastupaju”. Pjesmu izvode Ana Rucner, hrvatska violončelistica i zbor časnih sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog iz Zagreba. Spot za pjesmu snimljen je na otoku Pagu u Vrtovima lunjskih maslina u Lunu i na plaži Ručica u Metajni.

Važnost lunjskog maslinika za Anu Rucner

Ana Rucner u razgovoru s medijima objašnjava svoju povezanost s Lunskim maslinikom i kako je u spotu spojila sve njoj važne elemente, uključujući vjeru i pjesmu posvećenu Isusu.

Već godinama ljetujem na otoku Pagu i vrlo često svratim u lunske maslinike. Ovo mjesto je doista posebno i osjećam veliko divljenje prema tim maslinama, koje su se uspjele održati stotinama godinama. Najstarija među njima djeluje gotovo nestvarno i baš smo nju odabrali za snimanje spota. Sretna sam što se u ovom spotu spojilo nekoliko elemenata – meni toliko važna vjera i bezuvjetna ljubav, pregršt pozitivne energije, časne i pjesma posvećena Isusu te lunski maslinik kao posebno mjesto.

Pjesma je izazvala velike ovacije među ljudima te je već postigla preko 14 000 pregleda na YouTubeu. Svakako preporučamo da ju poslušate:

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh