Osobni razvoj

ENERGIJA ZA LIJEČENJE SVIJETA

„PISMO ALBERTA EINSTEINA KĆERI“ Ovo je jedino rješenje, ako želimo da čovječanstvo preživi

Foto: mysticalraven.com


 

Krajem osamdesetih godina Lieserl, kći slavnog genija Alberta Einsteina, poklonila je hebrejskom sveučilištu njegovih 1400 pisama. Einstein je strogo napomenuo da sva njegova pisma mogu biti objavljena tek 20 godina nakon njegove smrti. Jedno od tih pisama napisao je i svojoj kćerki Leiserl.

„Kada sam predložio teoriju relativnosti, vrlo malo ljudi me razumjelo. Ono što ću sada otkriti čovječanstvu također se naići na nerazumijevanje i predrasude u svijetu.

Molim vas da čuvate moja pisma koliko god je potrebno, godinama, desetljećima, sve dok društvo ne bude dovoljno napredno da prihvati ono što ću objasniti u nastavku.

Postoji izuzetno moćna sila, koja je jača od bilo koje pojave koja djeluje u svemiru

Postoji izuzetno moćna sila za koju znanost do sada nije pronašla formalno objašnjenje. To je sila koja uključuje sve i upravlja svime, a jača je od bilo koje pojave koja djeluje u svemiru, a mi ju još nismo identificirali. Ta je univerzalna sila LJUBAV.

Kada su znanstvenici tražili jedinstvenu teoriju svemira, zaboravili su najmoćniju, nevidljivu silu.

Ljubav je snaga, jer umnaža najbolje što imamo i dopušta čovječanstvu da se ne ugasi u svojoj slijepoj sebičnosti

Ljubav je Svjetlost, koja prosvjetljuje one koji je daju i primaju. Ljubav je privlačna sila, jer djeluje na način da neke ljude privlači drugima. Ljubav je snaga, jer umnaža najbolje što imamo i dopušta čovječanstvu da se ne ugasi u svojoj slijepoj sebičnosti. Ljubav se razvija i otkriva. Iz ljubavi živimo i umiremo. Ljubav je Bog i Bog je Ljubav.

Možda zato što se ljubavi bojimo, jer je to jedina energija u svemiru kojom čovjek nije naučio upravljati po svojoj volji

Ta sila objašnjava sve i daje smisao životu. Ona je varijabla koju predugo zanemarujemo. Možda zato što se ljubavi bojimo, jer je to jedina energija u svemiru kojom čovjek nije naučio upravljati po svojoj volji.

Ako umjesto E=m*c², uzmemo da se energija za liječenje svijeta može dobiti pomoću ljubavi pomnožene s…

Kako bih omogućio da ljubav postane vidljiva, napravio sam jednostavnu zamjenu u svojoj najpoznatijoj jednadžbi. Ako umjesto E=m*c², uzmemo da se energija za liječenje svijeta može dobiti pomoću ljubavi pomnožene s brzinom svjetlosti na kvadrat, dolazimo do zaključka da je ljubav najmoćnija sila koja postoji, jer nema granica. Nakon neuspjeha čovječanstva u uporabi i kontroli drugih sila svemira koje smo okrenuli protiv sebe, hitno je potrebno da se sada počnemo krijepiti drugom vrstom energije…

Ako želimo da čovječanstvo preživi, ako želimo pronaći smisao u životu, ako želimo spasiti svijet i svako živo biće koje ga nastanjuje…

Ako želimo da čovječanstvo preživi, ako želimo pronaći smisao u životu, ako želimo spasiti svijet i svako živo biće koje ga nastanjuje, ljubav je jedini odgovor. Možda još nismo spremni napraviti bombu ljubavi, napravu dovoljno moćnu da u potpunosti uništi mržnju, sebičnost i pohlepu koji pustoše planetu.

Međutim, svaki pojedinac nosi u sebi mali, moćan generator ljubavi čija energija čeka oslobođenje.

Duboko žalim što ti nisam uspio izraziti ono što mi je u srcu, ono što sam ti u sebi tiho govorio cijeli život. Možda je kasno da ti se ispričam, ali kako je vrijeme relativno

Draga Lieserl, kada naučimo davati i primati ovu vrstu energije, potvrdit ćemo da ljubav pobjeđuje, da je u stanju sve nadići, jer ljubav je smisao života.

Duboko žalim što ti nisam uspio izraziti ono što mi je u srcu, ono što sam ti u sebi tiho govorio cijeli život. Možda je kasno da ti se ispričam, ali kako je vrijeme relativno, moram ti reći da te volim i da sam, zahvaljujući tebi, spoznao konačan odgovor.

Tvoj otac, Albert Einstein

Iako mnogi tvrde da autor ovog pisma ipak nije poznati znanstvenik Albert Einstein, mi smatramo da to nije toliko važno, nego da je najvažniji sadržaj i poanta ovih redaka. Jer, jedino što nas može spasiti zaista je ljubav, Raspeta Ljubav. <3

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh