Duhovnost

AK' ODRASTEM, BIT ĆU KATOLIK

Pater Marko: „Bolje biti vijan nego star!”

Foto: Shutterstock; D. K.


 

Živimo u vrijeme kaosa, dezorijentacije i nereda: teško nam je vidjeti nešto dobro.

Kojem pastiru vjerovati?

Koju duhovnost slijediti?

Kako se zaštititi od svijeta?

I temeljno: kako sačuvati vjeru?

Međutim, ako nas vodi Duh Sveti,

i u najgoroj tami imat ćemo i bit ćemo – svjetlo svijeta.

 

 

Iz nove knjige p. Marka Glogovića „Ak’ odrastem, bit ću katolik“, koja izlazi uskoro!

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKI INTERLIBERSKI POPUST! Do 31. prosinca 2019. knjigu možete nabaviti po interliberskoj cijeni od 60 umjesto 80 kuna!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: