Svjedočanstva

JEDNO OD BROJNIH SVJEDOČANSTAVA

Padre Pio ženi koja je došla moliti za ozdravljenje muža: Može se spasiti samo ako ostane slijep do kraja života

Padre Pio ženi koja je došla moliti za ozdravljenje muža: Može se spasiti samo ako ostane slijep do kraja života

Jedna je mlada žena doputovala iz Beneventa u San Giovanni Rotondo moliti za supruga koji je potpuno oslijepio. Kako je čula da je Padre Pio izmolio mnoga ozdravljenja, žena se je nadala da će se isto dogoditi i njenom mužu. Ispričala je svecu što se je dogodilo, no dobila je neočekivan odgovor. Naime, Padre Pio rekao joj je da se duša njezina supruga može spasiti samo ako ostane slijep do kraja života jer je sljepoća Božja kazna zato što je prebio vlastitog oca.


Jadna žena nije mogla vjerovati što čuje pa je čim se vratila u Benevento, suprugu prenijela što joj je kazao Padre Pio. On je isprva zanijekao da se takvo što dogodilo, no kasnije je priznao kako je sa 16 godina oca pretukao željeznom šipkom.

 

(Pascal Cataneo: „Padre Pio Gleanings“)

 

Više svjedočanstava iz života Padra Pija možete pročitati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh