Svjedočanstva

USLIŠANA MOLITVA PO ZAGOVORU FRA ANTE ANTIĆA

OZDRAVLJENJE OD KORONAVIRUSA „Osjetila sam jako preznojavanje te kao da sva bolest izlazi iz mene” S mužem sam počela moliti molitvu fra Anti Antiću, molili smo njegov zagovor kod Boga za zdravlje...

Foto: Facebook Sluga Božji fra Ante Antić

 

Početkom listopada sam obolila od koronavirusa, koje je iz blagih simptoma prešlo u teže stanje. Imala sam osim drugih simptoma (kašalj, gubitak apetita, malaksalost) i dugotrajnu temperaturu koja nije prolazila te mi je iscpila organizam. S mužem sam počela moliti molitvu fra Anti Antiću, molili smo njegov zagovor kod Boga za zdravlje.

Kasnije tog dana sam vidjela objavu da je taj dan prvo cjelodnevno klanjanje s nakanom za proglašenje blaženim sluge Božjega fra Ante Antića

U noći 16. listopada 2020. sam osjetila jako preznojavanje te kao da sva bolest izlazi iz mene. Kasnije tog dana sam vidjela objavu da je taj dan prvo cjelodnevno klanjanje s nakanom za proglašenje blaženim sluge Božjega fra Ante Antića. Mi smo zajedno s vama u svojoj kući molili pred Presvetim, a fra Ante Antić me zagovarao pred Bogom.

Meni je taj datum 16.10.2020. ostao toliko značajan jer tad je prestala temperatura i krenuo moj opravak. Nedavno smo posjetli grob fra Antića i zahvalili se za njegov zagovor.

Bogu hvala i slava.

Svjedočanstvo s dopuštenjem preuzeto s Facebook stranice Sluga Božji fra Ante Antić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh