Duhovnost

MOŽE JU MOLITI SVAKI VJERNIK

Ovu je molitvu za ozdravljenje napisao sam Padre Pio Ovo je snažna molitva koju je napisao veliki sveti Padre Pio koji je svojim molitvama ozdravljao mnoge psihičke, fizičke, ali i duhovne bolesnike. Molitva je službeno potvrđena od strane Crkve i može ju moliti svaki vjernik. Uz molitvu i duboku vjeru molitva zaista može izliječiti bolesti

molitva za ozdravljenje

Foto: Unsplash,  Alexander Grey

 

O moj Isuse, daj mi svoje snage kad se moja slaba narav pobuni protiv nevolje i patnje ovog života u progonstvu i omogući mi da sve prihvatim s vedrinom i mirom.
Svom snagom utječem se Tvojim zaslugama, Tvojoj patnji, Tvojem iscrpljivanju i Tvojim suzama, kako bih mogao surađivati s Tobom u djelu spasenja.
Daj mi snage da pobjegnem od grijeha, jedinog uzroka Tvoje agonije, Tvog znoja krvi i Tvoje smrti. Uništi u meni sve što Ti ne godi i ispuni moje srce vatrom svoje svete ljubavi i svim svojim patnjama.
Zagrli me nježno, i drži čvrsto pored sebe da Te nikada ne ostavim samog u Tvojoj okrutnoj muci. Tražim samo mjesto za odmor u Tvom Srcu. Amen!

>>>PONOVNO U PRODAJI! Padre Pio – čudesni život 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh