Aktualnosti

19. LISTOPADA

Ovogodišnji susret štovatelja Božjega milosrđa u znaku je pete obljetnice proglašenja Ivana Pavla II. svetim. Pridruži se! 6. nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa održat će se 19. listopada u Mariji Bistrici. Središnje misno slavlje predvodit će mons. Franjo Komarica, banjolučki biskup

Ovogodišnji nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa u znaku je obilježavanja pete obljetnice proglašenja Ivana Pavla II. svetim. Pridruži se!

Foto: Shutterstock


 

Šesti nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa održat će se u subotu, 19. listopada 2019. godine u nacionalnom marijanskom svetištu u Mariji Bistrici.

Središnje misno slavlje u 11 sati predvodit će mons. Franjo Komarica, banjolučki biskup. Nakon Svete Mise uslijedit će štovanje relikvija svetaca Milosrđa: sv. Faustine, sv. Ivana Pavla II. i bl. Mihaela Sopoćka, Križni put u 14 sati te pobožnost u čast Božjega milosrđa u 15 sati.

Susret će biti u znaku obilježavanja pete obljetnice proglašenja svetim Ivana Pavla II. kao i 25. obljetnice prvog pohoda pape Ivana Pavla II. hrvatskom narodu.

Susret organizira Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa.

 

bozjemilosrdje.net

facebook.com/koordinacija.bozje.milosrdje

Ovogodišnji nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa u znaku je obilježavanja pete obljetnice proglašenja Ivana Pavla II. svetim. Pridruži se!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh