Aktualnosti

SAMO NA WWW.FIGULUS.HR

OVOGA ČETVRTKA Knjiga „U Tvojoj prisutnosti“ (muška verzija) snižena 30%!

OVOGA ČETVRTKA Knjiga „U Tvojoj prisutnosti“ (muška verzija) snižena 30%!

Foto: B.R.

 

Na našem web-shopu 20. kolovoza ostvarite popust od 30% na knjigu „U Tvojoj prisutnosti“ (muška verzija).

Knjiga nas uvodi u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young u kratkom je vremenu postala svjetski hit! Knjiga je na hrvatskom jeziku objavljena 2016. godine u izdanju Biblioteke Figulus.

Knjiga nas uvodi u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. Najveća je vrijednost ovog djela to što čitatelja uvodi u svijet razmatranja na vrlo jednostavan način – u molitvu koja je nužna da se produbi vjersko uvjerenje, da se potakne obraćenje srca i ojača volja da se slijedi Krista (v. KKC 2705-2708; KKC 2655, 2688). On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi.

AKCIJSKA CIJENA!

Ovu izvrsnu knjigu potražite ovoga četvrtka po sniženoj cijeni za samo 77 kuna (redovna cijena iznosi 110 kuna)! Popust možete ostvariti narudžbom preko našeg web-shopa (www.figulus.hr).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh