Aktualnosti

SAMO NA WWW.FIGULUS.HR

OVOGA ČETVRTKA Knjiga „Molitve koje iscjeljuju srce“ snižena 30%!

OVOGA ČETVRTKA Knjiga „Molitve koje iscjeljuju srce“ snižena 30%!

Foto: B.R.


 

Na našem web-shopu 23. srpnja ostvarite popust od 30% na knjigu „Molitve koje iscjeljuju srce“ autorâ Mark i Patti Virkler.

Kome je knjiga namijenjena?

Knjiga „Molitve koje iscjeljuju srce“ daje alate za učinkovito služenje u području oslobađanja ljudi od demonskih utvrda koje su mogući uzrok tvrdokornim problema s kojima se vi ili vaši bližnji borite. Neki primjeri uključuju strahove, tjeskobe, stalne i neobjašnjive neuspjehe u određenim područjima, grijeh kojeg se ne možete riješiti, psihičke pritiske i zdravstvene probleme. Ako se dugo borite s time i ne vidite promjene, ovo je knjiga za vas. Ako služite Bogu i Kristovu Tijelu na ovome području te ste uočili da vam nedostaje sistematski pristup koji bi vam to olakšao, ovo je knjiga za vas.

Akcijska cijena!

Ovu izvrsnu knjigu potražite ovoga četvrtka po sniženoj cijeni za samo 70 kuna (redovna cijena iznosi 100 kuna)! Popust možete ostvariti narudžbom preko našeg web-shopa (www.figulus.hr).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh