Osobni razvoj

POSLOVNE TAJNE IZ BIBLIJE

Ovo možete učiniti odmah i dramatično će popraviti vaš život – povećajte svoju međupovezanost Povećavanje vaše međupovezanosti primaran je način uvećavanja vaših prihoda. Trošenje vremena i energije na građenje društvenih odnosa nužan je korak prema financijskom napretku

Foto: Pixabay

 

Imam neobičan misaoni eksperiment za vas: koliko načina možete smisliti da uništite vlastiti život? Koliko je različitih načina da svoje postojanje učinite lošijim? Postoje nebrojeni načini.

Možete opljačkati banku. Možete namjerno slupati svoj automobil. Možete ugroziti svoj brak počinivši preljub. Možete galamiti na svog šefa, ponašati se nekorektno prema svojoj djeci i prestati izvršavati svoj dio kućanskih poslova. Postoji onoliko načina da upropastite svoj život koliko je zvijezda na nebu.

Međupovezanost

Što je to što možete odmah učiniti što bi dramatično popravilo vaš život?

Ali, koliko je različitih načina da poboljšate svoj život? Što je to što možete odmah učiniti što bi dramatično popravilo vaš život? To je teže, zar ne? Ono što vidite zakon je moralne entropije, princip pradavne židovske mudrosti. Puno je lakše biti destruktivan nego konstruktivan. Puno je lakše udebljati se nego smršavjeti. Puno je lakše srušiti prelijepu kuću nego je sagraditi. Ali, postoje stvari koje možete učiniti da poboljšate svoj život i jedna je od njih sljedeća: povećajte svoju međupovezanost.

Trošenje vremena i energije na građenje društvenih odnosa nuždan je korak k financijskom napretku

Povećavanje vaše međupovezanosti primaran je način uvećavanja vaših prihoda. Trošenje vremena i energije na građenje društvenih odnosa nuždan je korak prema financijskom napretku. Postoje jednostavne strategije koje možete usvojiti danas, za koje apsolutno garantiram da će vam pomoći izgraditi bogatstvo i poboljšati vaš život. Povećajte broj ljudi u svom životu. Stvorite nova poznanstva. Razvijte svoja postojeća poznanstva u zrela prijateljstva. Produbite svoje odnose s postojećim prijateljima. Drugim riječima: svakog dana posvetite vrijeme proširivanju i izgradnji svojih veza.

Poslovne tajne iz Biblije: knjiga koja će promijeniti vašu perspektivu o poslu, zaradi i međuljudskim odnosima

Iz knjige „Poslovne tajne iz Biblije“ autora Danijela Lapina.

Knjigu, u izdanju Kyriosa, možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh