Osobni razvoj

OVO JE MNOGIM ODRASLIMA POMOGLO NOSITI SE SA SVAKODNEVNIM STRESOM // BOJANKA ZA ODRASLE U SVIM KNJIŽARAMA: Pronađite svoj kutak i rasteretite se dok, uz bojice i flomastere, promišljate o Božjoj riječi! Bojanje nije samo za djecu! Mnogi odrasli svjedoče kako im je bojanje te oslikavanje rukopisa pomoglo da se lakše nose sa svakodnevnim pritiscima, nagomilanim stresom… Ova jedinstvena bojanka i knjiga s citatima iz Biblije te iz uspješnice U Tvojoj prisutnosti nudi vam vrijeme za opuštanje u promišljanju o Božjoj riječi dok se bavite umjetnošću. Doživite produbljivanje svojeg odnosa s Isusom dok…

Mnogima je bojanje pomoglo uspješnije se nositi sa stresom, anksioznošću…!

Mnogi misle da su bojanke namijenjene isključivo djeci. Međutim, u današnjem užurbanom načinu života, u kojem mnogo vremena provodimo pred raznim vrstama ekrana, odrasle sve više privlači umirujuće umijeće bojanja. Doista, mnogi svjedoče kako im je ono pomoglo da se uspješnije nose sa stresom i anksioznošću, zatim da postanu staloženiji i opušteniji.

Opuštajte se promišljajući o Riječi dok se bavite umjetnošću

Ova jedinstvena bojanka i knjiga za oslikavanje rukopisa za odrasle pod naslovom U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka i oslikavanje rukopisa za odrasle, sadrži više od stotinu ilustracija za bojanje i rukopisnih citata za preslikavanje.

Ova knjiga nudi vam vrijeme za opuštanje u promišljanju o Božjoj riječi dok se bavite umjetnošću. Citati iz uspješnice U Tvojoj prisutnosti ispunjavaju ove stranice sadržajem zahvalnosti i povjerenja u Gospodina te mirom koji samo Isus može dati. Isti sadržaj prevladava i u Bibliji te je značajan dio bliska odnosa s Gospodinom. Doživite produbljivanje svojeg odnosa s Isusom dok razmatrate njegove riječi nade, savjeta i mira.

Bojanje i oslikavanje rukopisa je za svakoga!

Kod umjetnosti je zanimljivo – pa bilo to i oslikavanje rukopisa – da joj je samo nebo granica. Bez obzira na to jeste li tu vještinu već svladali ili samo želite iskušati ruku i zabaviti se, oslikavanje rukopisa je za svakoga. Uz nekoliko osnovnih načela, s vremenom i praksom možete razviti svoj vlastiti stil i isprobavati nove i kreativne tehnike svaki dan.

Možete nabaviti toliko mnogo različitog pribora za pisanje, crtanje i slikanje da je to nevjerojatno. Međutim bit će vam dovoljno nabaviti tek ponešto! Možete naslikati prekrasna rukopisna slova olovkama, različitim flomasterima, olovkama s četkicom, kistovima i drugim.

Kako smo već spomenuli, u ovoj se knjizi osim prekrasnih ilustracija, namijenjenih za bojanje, nalaze i dizajni za rukopisno oslikavanje tekstova citata preuzetih iz Biblije te iz razmatranja za 365 dana u godini U Tvojoj prisutnosti, autorice Sarah Young. Možete precrtavati te dizajne tankim flomasterima ili ih bojati različitim bojicama. Također ćete primijetiti da su neke riječi sivo osjenčane, što služi navođenju vaših poteza.

Dok započinjete svoje kreativno putovanje, zapamtite da ono ne mora biti komplicirano. Uživajte u oslikavanju rukopisa dok razmišljate o Svetom pismu i prepisujete citate koji vas podsjećaju na beskrajnu Božju ljubav za vas. Za dodatnu pomoć na kraju knjige nalaze se praktične stranice s iscrtanim uzorcima slova. Zgrabite olovku i papir ili blok. Prepišite uzorke slova ili ih precrtajte jedno za drugim na svoj papir. Možete zadebljati silazne poteze (crte koje nastaju svaki put kad vučete potez prema dolje dok pišete slova) ili ih možete obojiti (podebljati ih kistom ili flomasterom). K tomu možete dodatno ukrasiti pojedine detalje i zavijutke u riječima i slovima.

Evo nekoliko primjera iz bojanke

(Stranice u knjizi su perforirane te se mogu lako istrgnuti kako bi bojanje bilo lakše !)

Nada nam je kao pouzdano i čvrsto sidro duše… (Heb 6, 19)

Ja sam s tobom i za tebe. Ni s čime se ne suočavaš sâm – ni s čime!

„A vama su i vlasi na glavi sve izbrojene. Ne bojte se! Vredniji ste nego mnogo vrabaca!“ (Lk 12, 7

Više o bojanci možete saznati ovdje.

O knjizi „U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka i oslikavanje rukopisa za odrasle“

Bojanje nije samo za djecu! Mnogi odrasli svjedoče kako im je bojanje te oslikavanje rukopisa pomoglo da se lakše nose sa svakodnevnim pritiscima, nagomilanim stresom… Ova jedinstvena bojanka i knjiga s citatima iz Biblije te iz uspješnice U Tvojoj prisutnosti nudi vam vrijeme za opuštanje u promišljanju o Božjoj riječi dok se bavite umjetnošću. Doživite produbljivanje svojeg odnosa s Isusom dok razmatrate njegove riječi nade, savjeta i mira.

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Najčitanije

Na vrh