Roditelji i djeca

SNAGA

Ovo će se početi događati ako vaše svakodnevno polazište postane Isusov križ ...sve zbog vaše vjere i predanja u Božju svemogućnost, po kojoj ste zadobili snagu

Ovo će se početi događati ako vaše svakodnevno polazište postane Isusov križ

Foto: Pixabay

 

Nitko ne traži od vas da budete Superman ili Superwoman. Svatko tko bi u vama tražio snagu, kao što dobro znate, bio bi ubrzo razočaran. Ali ne ako znaju odakle dolazi vaša snaga. Ne ako se kombinacija predanja, žrtve, poniznosti i ovisnosti stalno poslaguje i iznova rađa u vašem srcu, sve dok ne postane sve manje vaš cilj, a sve više vaš značaj.

To će se početi događati ako je vaše svakodnevno polazište Isusov križ, mjesto na kojem je vaša snaga pobijedila. Umjesto krivnje – praštanje. Umjesto slabosti – snaga. Umjesto malodušnosti – nada. Umjesto iscrpljenosti – izdržljivost. Umjesto odbijanja – prihvaćanje. Umjesto nestalnosti – vjernost.

Odlučnost i ustrajnost. Razlučivanje i osjetljivost. A sve prati rastuća radost. I to sve zbog vaše vjere i predanja u Božju svemogućnost, po kojoj ste zadobili snagu.

Ulomak iz knjige „Vjeruju li vaša djeca?” autora Terencea Chatmona. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh