Mladi

OSTANI SVOJ

Ovakve prijatelje smo svi imali – zaljube se pa ‘nestanu’ Odjednom se sav njezin (njegov) život počeo vrtjeti oko dečka (cure) i sve je drugo izgubilo važnost

Foto: Pixabay


 

Svi smo u životu imali prijateljicu koja je odjednom nestala. Družila se je s nama, zezala, odlazili smo u kino, na pizzu i provodili puno vremena zajedno. A onda je jednog dana samo nestala iz društva. Od nje više nije bilo ni traga ni glasa.

Nije više imala vremena za prijatelje, hobije ili zabavu

Zaljubila se je i više joj nitko nije trebao. Nije više imala vremena za prijatelje, hobije ili zabavu. Odjednom se sav njezin život počeo vrtjeti oko dečka i sve je drugo izgubilo važnost.

Devet mjeseci poslije prekinuli su. Evo naše prijateljice natrag. Opet nam se javlja jer želi vratiti život u normalu. Ali to više nije ona. U vezi je izgubila sebe i mora se pronaći. Prešla se je jer je sve svoje nade stavila u vezu, dok je sve ostalo zanemarila. Sad je izgubila tlo pod nogama i mora sve graditi iznova.

Nemojte potrošiti čitav svoj život na nekoga drugoga zaboravljajući tko ste vi

Želite li hodati bezbrižno, nemojte graditi svoju kuću na pijesku prolazne veze (Mt 7,26.27). Nemojte potrošiti čitav svoj život na nekoga drugoga zaboravljajući tko ste vi.

Iz knjige „Tri koraka do prave ljubavi“ Debre Fileta. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Preporučamo i ovaj ulomak iz iste knjige:

Želi li Bog da zauvijek ostanem sam/a? 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh