Najave

SPLIT, 24. I 25. LISTOPADA

Ova molitva Bogu donosi hvalu, a nama daje sve što nam je potrebno! Ako želiš naučiti moliti molitvu koja je jedno od najsnažnijih duhovnih oružja na zemlji, prijavi se na Tečaj razmatranja krunice! Idući će se tečaj održati u Splitu, 24. i 25. listopada. Vidimo se!

Ova molitva Bogu donosi hvalu, a nama daje sve što nam je potrebno!

Foto: Shutterstock

 

„To je najučinkovitije sredstvo za postizanje vječnog života. To je lijek za sva naša zla, korijen svih naših blagoslova“ (papa Lav XIII.)

Papa Lav XIII., koji je poznat i kao „Papa krunice“ te je 1892. izdao posebnu encikliku o krunici pod nazivom Magnae Dei Matris (lat. Velika Majka Božja) kaže: „Krunica je najizvrsniji oblik molitve i najučinkovitije sredstvo za postizanje vječnog života. To je lijek za sva naša zla, korijen svih naših blagoslova. Ne postoji izvrsniji način molitve.”

„Molitva krunice je neprestana, trajna i odana molitva koja našem Bogu donosi hvalu i slavu što nas je stvorio te nam daje sve što nam je potrebno“ (Josip Lončar)

»Krunica je ponizna i moćna, čudesna i savršena molitva! Ona je nešto božansko i uzvišeno! S pravom se može reći da je krunica sažetak Evanđelja. To je molitva za svakoga, u svako vrijeme i na svakom mjestu. Krunica je put do Boga po Kristu u Duhu. Na tom putu vodi nas naša nebeska Majka Marija. Molitva krunice je neprestana, trajna i odana molitva koja našem Bogu donosi hvalu i slavu što nas je stvorio te nam daje sve što nam je potrebno«, piše Josip Lončar u svojoj knjizi „Krunica – kako djelotvorno moliti krunicu”.

Ako želiš naučiti moliti molitvu krunice, za koju je sveti Franjo Saleški rekao da je „najbolji način za molitvu, javi se voditelju Tečaja razmatranja krunice Nediljku Jelčiću, e-mailom ([email protected]) ili telefonom (098 195 0275).

Termin

Idući tečaj održat će se 24. i 25. listopada u Splitu, u ulici Ante Petravića 1.

Program

Subota (24. listopada) – od 9 do 17 sati

Nedjelja (25. listopada) – od 9 do 12:30 sati

 

Prijave i kontakt

Za sve dodatne informacije te prijave javite se voditelju e-mailom ([email protected]) ili telefonom (098 195 0275; Nediljko Jelčić).

Vikend-tečaj možemo održati i u vašem mjestu. Javite nam se kako bismo se dogovorili o detaljima.

 

Svjedočanstva polaznika Tečaja krunice možete pročitati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh