Foto i video

AMIRA WILLIGHAGEN

Ova izvedba pjesme ‘Ave Maria’ ostavit će vas bez riječi

Ova izvedba pjesme 'Ave Maria' ostavit će vas bez riječi

Ovu poznatu marijansku pjesmu izvodili su mnogi vrsni pjevači tijekom povijesti, no možemo slobodno reći da ih je većinu nadmašila ova skromna djevojčica!


Amira Willighagen izvela ju je 21. prosinca 2013., u polufinalu nizozemske inačice natjecanja koje kod nas nosi naziv Zvjezdice. Tada je imala samo devet godina. Tako je prošla u finale, u kojem je 28. prosinca pobijedila izvedbom arije Nessun Dorma iz Puccinijeve opere Turandot.

Nakon uspjeha na ovome natjecanju Amira je počela intenzivno nastupati a među pjesmama koje izvodi su i ‘Milost’ (Amazing Grace), ‘Tiha noć’… Godine 2014. izdan je njezin debitantski album pod naslovom Amira koji je u tri tjedna prodan u više od deset tisuća primjeraka. 2015. snimila je svoj drugi album, pod naslovom Merry Christmas

U nastavku možete poslušati Amirinu dirljivu izvedbu pjesme Ave Maria:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 10
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh