Foto i video

AMIRA WILLIGHAGEN

Ova izvedba pjesme ‘Ave Maria’ ostavit će vas bez riječi

Ova izvedba pjesme 'Ave Maria' ostavit će vas bez riječi

Foto: Screenshot


 

Ovu poznatu marijansku pjesmu izvodili su mnogi vrsni pjevači tijekom povijesti, no možemo slobodno reći da ih je većinu nadmašila ova skromna djevojčica!

Amira Willighagen izvela ju je 21. prosinca 2013., u polufinalu nizozemske inačice natjecanja koje kod nas nosi naziv Zvjezdice. Tada je imala samo devet godina. Tako je prošla u finale, u kojem je 28. prosinca pobijedila izvedbom arije Nessun Dorma iz Puccinijeve opere Turandot.

Nakon uspjeha na ovome natjecanju Amira je počela intenzivno nastupati a među pjesmama koje izvodi su i ‘Milost’ (Amazing Grace), ‘Tiha noć’… Godine 2014. izdan je njezin debitantski album pod naslovom Amira koji je u tri tjedna prodan u više od deset tisuća primjeraka. 2015. snimila je svoj drugi album, pod naslovom Merry Christmas

U nastavku možete poslušati Amirinu dirljivu izvedbu pjesme Ave Maria:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh