Duhovnost

OTVORI RUKE Primi današnji dan kao dragocjeni dar od Boga Prije nego što si ustao iz kreveta, On je već pripremio dan koji je pred tobom

OTVORI RUKE Primi današnji dan kao dragocjeni dar od Boga

Foto: Pixabay

 

Otvori svoje ruke i svoje srce da primiš današnji dan kao dragocjeni dar od mene. Svaki dan započinje izlaskom sunca, navješćujući moju isijavajuću prisutnost. Prije nego što si ustao iz kreveta, ja sam već pripremio dan koji je pred tobom. Željno iščekujem tvoje prve misli, i radujem se kad ih usmjeriš na mene.

Ja sam Bog, od kojeg dolaze svi blagoslovi, stoga je zahvalnost najbolji način da mi se približiš

Daruj mi svoju zahvalnost, koja otvara tvoje srce prema prisnom zajedništvu sa mnom. Ja sam Bog, od kojeg dolaze svi blagoslovi, stoga je zahvalnost najbolji način da mi se približiš. Pjevaj mi pjesme slavljenja; govori o mojim čudesnim djelima. Sjeti se da ti se radujem pun veselja; da klikćem nad tobom pun radosti.

Ulomak iz knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti” uvodi nas u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi.

Knjigu možete kupiti ovdje (muška verzija) i ovdje (ženska verzija).

POSEBNA PONUDA OVOGA ČETVRTKA 5 izvrsnih naslova sniženih 50%!

 

POSEBNA PONUDA OVOGA ČETVRTKA 5 izvrsnih naslova sniženih 50%!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh