Vijesti

„VRATI SE GOSPODINU”

Otvorene prijave za e-duhovne vježbe u korizmi Franjevci iz Pazina i ove su godine priredili e-duhovne vježbe u korizmi, kao pripravu za najveći kršćanski blagdan – Uskrs

Otvorene prijave za e-duhovne vježbe u korizmi

„Vrati se Gospodinu“ naziv je ovogodišnjih e-duhovnih vježbi koje su priredili franjevci iz Pazina. Korizma je vrijeme koje nas poziva na promišljanje o Božjoj riječi, traženje Božje volje i na promatranje sebe samih u svjetlu Božje riječi, kao u ogledalu. Kroz to motrenje uočavamo mrlje, nedostatke, sve ono što je loše i grešno. Stoga je korizma poziv na obraćenje. I ove e-duhovne vježbe žele biti poziv na obraćenje potaknut Božjom riječi.

Kroz ovih četrdesetak dana razmatrat će se prvo misno čitanje dotičnoga dana. Kao i do sada, svakoga dana, počevši od Pepelnice (14. veljače), primit ćete na svoj e-mail poruku s uputama kako se pripremiti za razmatranje, s biblijskim tekstom koji će se razmatrati i s razmatranjem toga biblijskoga teksta. Nakon razmatranja koje se može obaviti kroz dan, ponudit će vam se da navečer, prije spavanja, pročitate sutrašnje evanđelje.

E-duhovne vježbe odlična su prilika da svoja srca pripravimo za svetkovinu Uskrsnuće našega Gospodina, stoga vas pozivamo da se uključite.

Na e-duhovne vježbe prijaviti se možete OVDJE.

Izvor: e-Duhovne vježbeBook.hr

Priredila Gabriela Jurković

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh