Vijesti

VIKEND NAGRADNA IGRA

Osvojite mušku i žensku verziju najprodavanije knjige iz naše biblioteke! Uključite se u vikend nagradnu igru i osvojite mušku i žensku verziju knjige „U Tvojoj prisutnosti“! Evo kako do nagrade

Osvojite mušku i žensku verziju najprodavanije knjige iz naše biblioteke!

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti“, autorice Sarah Young, neće nikoga ostaviti ravnodušnim. U kratkom je vremenu postala svjetski hit, a samo u Poljskoj je do sada prodano 80 000 komada! Za knjigu kršćanskoga sadržaja to je nevjerojatna brojka.

Božja prisutnost

Bezuvjetna Božja ljubav, njegova stalna prisutnost u nama, njegova stalna radost, njegov neopisivi mir, život u izobilju, u cjelovitosti, njegovo neprestano praštanje… samo su neka od Isusovih obećanja, koja su mnogim vjernicima toliko daleka i izgledaju toliko utopijski da ih gotovo smatraju krivovjerjem. Knjiga govori o zadobivanju tih obećanja kao o cjeloživotnom procesu, koji se neprestano razvija s našim prisnim poznavanjem Boga, a koji će se dovršiti u vječnosti.

Kako do nagrade

Portal Book.hr nekome od naših vjernih čitatelja poklanja mušku i žensku verziju knjige „U Tvojoj prisutnosti“! Sve što trebate je podijeliti članak na svoj zid i u komentar članka na Facebook stranici Book.hr označiti tri osobe.

 

Sretno svima! 😊

Vaš Book.hr

Najčitanije

Na vrh