Duhovnost

OVIM DUBOKO VRIJEĐAMO BOGA

Osuđivanje drugih i sebe nam je postalo razonoda Ako živiš u Božjoj blizini i upijaš Njegovu Riječ, Duh Sveti će te voditi i ispravljati u svemu potrebnome

Osuđivanje drugih i sebe nam je postalo razonoda

Foto: Pixabay

 

Mojoj djeci je osuđivanje drugih, pa i samih sebe, postalo razonodom. No ja sam jedini pravedni sudac, ja sam vas proglasio opravdanima mojom vlastitom krvlju. Vaša oslobađajuća presuda je došla uz cijenu moje neusporedive žrtve.

Nema osude onima koji pripadaju meni

Zato me duboko vrijeđa kad čujem da jedni druge osuđujete ili da ne ljubite sami sebe.
Ako živiš u mojoj blizini i upijaš moju Riječ, Duh Sveti će te voditi i ispravljati u svemu potrebnome. Nema osude onima koji pripadaju meni.

Ulomak iz knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti” uvodi nas u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi.

Knjigu možete kupiti ovdje (muška verzija) i ovdje (ženska verzija).

POSEBNA PONUDA OVOGA ČETVRTKA 5 izvrsnih naslova sniženih 50%!

POSEBNA PONUDA OVOGA ČETVRTKA 5 izvrsnih naslova sniženih 50%!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh