Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

OSTVARI POPUST! „Krunica“ na korizmenom popustu od čak 30 %

Foto: Shutterstock; M. V.


 

DO 9. TRAVNJA 2020. nabavi knjigu „Krunica – kako djelotvorno moliti krunicu“ za 56 umjesto 80 kuna! Svoj primjerak naruči na: www.figulus.hr OVDJE, mejlom na: [email protected] ili telefonom na: 095/206-5421.

Molitva je ponajprije tajna čovjekova čežnja da se s Bogom susretne, da se s njim sjedini u ljubavi… Zato je molitva krunice potreba naše psihe i duše… (fra P. Ljubičić, franjevac koji ima svijetu objaviti Gospine tajne)

»Autor nam poučno i praktično govori o tome kako možemo razgovarati s Bogom – kako ga doživjeti i iskusiti. Molitva, slušajući Božje riječi i živeći ono što On od nas traži, postaje gledanje Boga u lice…

Molitva i nije ništa drugo nego ponajprije tajna čovjekova čežnja, i težnja da se s Bogom susretne, da se s njim sjedini u ljubavi; da u Bogu nađe željeni mir i radost, sreću i spas. Zato je molitva krunice potreba naše psihe i duše. Ona je milosni susret i radosni razgovor sa živim Bogom. (…)«

Petar Ljubičić, OFM (Iz predgovora)

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Tijekom korizme ostvari 30 % popusta na sve knjige Josipa Lončara te na sve knjige patera Marka Glogovića!

Popust vrijedi do kraja korizme (9. travnja 2020.) ili do isteka zaliha!
Na ostale knjige ostvarite popust od 10 %!
POSEBNA POGODNOST! Za narudžbe iznad 200 kn dostava je besplatna.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh