Duhovnost

MARINO RESTREPO

Osoba koja voli svoga bližnjega ispunjena je nebeskim nadahnućima Milosrđe, opraštanje, suosjećanje, strpljivost, umjerenost – sve vrline, jesu polog koji nas štiti od bankrota duha i gradi naše vječno bogatstvo u nebeskoj banci

Foto: Pixabay, Joe

 

Kada se vježbamo u milosrđu skromna srca, sposobni smo ujediniti se s cijelom vojskom anđela. Kada se milosrdno ponašamo prema nekome, naš se anđeo čuvar odmah pridružuje njihovom i oni se ujedinjuju s nama kako bi bili dio naše obrane i bezuvjetna pomoć. Osoba koja voli svoga bližnjega ispunjena je nebeskim nadahnućima. Milosrđe, opraštanje, suosjećanje, strpljivost, umjerenost – sve vrline, jesu polog koji nas štiti od bankrota duha i gradi naše vječno bogatstvo u nebeskoj banci.

Iz knjige „Pobjediti u bitki za svoju dušu” autorice Christine Watkins, u izdanju izdavačke kuće Kyrios. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh