Brak i odnosi

LJUBAV I POŠTOVANJE

Kada sam oprostila svome suprugu i promijenila svoje ponašanje prema njemu, naš se brak značajno popravio „Nisam poštivala svoga muža jer mi je obiteljska pozadina takva da se moja mama rastavljala dva puta i očuh koji me odgajao bio je alkoholičar te ga ni moja mama ni moje sestre nisu poštivale…“

Kada sam oprostila svome suprugu i promijenila svoje ponašanje prema njemu, naš se brak značajno popravio

[NAJAVLJUJEMO] U travnju 2018. dr. Emerson će u Hrvatskoj održati nekoliko seminara. Donosimo vam raspored susreta, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti u našoj web-knjižari (detaljnije) ili na našim mjesečnim molitveno-evangelizacijskim susretima (raspored). Ulaznice će se moći kupiti i na sam dan susreta na ulazu u dvoranu. Predavanja će biti simultano prevođena na hrvatski jezik. O snažnoj i jednostavnoj poruci koje je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze više saznajte ovdje

Iskustva i svjedočanstva osoba koje su prisustvovale nekom od seminara dr. Emersona Eggerichsa i počele primjenjivati snažnu i jednostavnu poruku ljubavi i poštovanja!

Promijenila sam svoje ponašanje prema njemu i… upalilo je!

Nakon što sam pročitala vašu knjigu, ispričala sam se svome mužu i rekla mu da znam kako se prema njemu nisam odnosila s poštovanjem, ali da to sada želim popraviti. Promijenila sam svoje ponašanje prema njemu i… upalilo je! Ne mogu opisati koliko sam zahvalna Bogu. Napokon sam shvatila… Hvala vam što ste mi otkrili kako poštivati svoga muža na način na koji je Bog zapovjedio. Iskazivala sam mu poštovanje na sve moguće načine te se moj stav preokrenuo za 180 stupnjeva i, što je najvažnije, njegovo ponašanje i njegov stav također. Imam mir i nadu da će naš brak izdržati sve i da ćemo njime proslaviti našega Boga.

Bilo mi je jako teško oprostiti mu…

Nisam poštivala svoga muža jer mi je obiteljska pozadina takva da se moja mama rastavljala dva puta i očuh koji me odgajao bio je alkoholičar te ga ni moja mama ni moje sestre nisu poštivale. Također nisam shvaćala da je poštovanje nešto što je mome mužu potrebno. On je osoba puna ljubavi, ali je u životu učinio neke stvari koje su me jako povrijedile i naštetile našemu braku.

Bilo mi je jako teško oprostiti mu… Sada shvaćam da je Bogu najvažnije ono što je u našem srcu. Shvativši to, lakše sam oprostila svome mužu, a to opraštanje me uistinu oslobodilo.

Danas možemo razgovarati o osjetljivim temama, a da naš razgovor ne završi žustrom svađom

Danas možemo razgovarati o osjetljivim temama, a da naš razgovor ne završi žustrom svađom. To je fenomenalno! Priznali smo jedno drugome: ‘Da, tako se ja osjećam svih ovih godina!’ Zajedno smo počeli učiti stvari otpočetka i tomu se jako veselim. Već mogu vidjeti da se naš brak značajno popravio. Osjećam kao da je uteg podignut s naše komunikacije.

Tijekom 2018. godine pokrenut ćemo i male grupe (tečajeve).

Kroz te male grupe – koje su mnogim parovima preko noći promijenile shvaćanje temeljnih potreba supružnika – mnogi su brakovi bili osnaženi i obnovljeni, a mnogi i spašeni, dok su mnogi samci i parovi stvorili snažan temelj za ulazak u bračni život. Detaljnije o malim grupama i kako se prijaviti možete saznati ovdje.

Autor: dr. Emerson Eggerichs (www.loveandrespect.com)       

Prijevod: Danijel Katanović (Book.hr)

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh